Timp pretios cu masina de spalat INNEX

Traim cu totii cu stresul ca nu ne ajunge timpul la serviciu,cu prieteni si mai ales acasa iar ca sa ne descurcam cautam solutii de a avea putin mai mult timp iar asta se poate realiza si cu noile tehnologii aparute la aparatele electrocasnice. In special femeile sunt in aceasta capcana a timpului caci acelea ce au si serviciu si familie stiu cat de pretios este timpul mai ales acasa cand ai de facut mancare,de spalat rufe si multe alte treburi casnice.Asfel ca sa faci fata timpului trebuie sa faci un adevarat “time management-ul de acasă” caci asfel faci fata mai usor nevoii de timp.

Desigur, cel puti pentru mine spalatul rufelor este o adevarat povara si un astres foarte mare caci se aduna multe si cand vad muntele  de rufe murdare imi vine sa o iau la fuga.Din fericire vad ca a aparut pe piata o noua masina de spalat rufe Innex ,facuta de Indesit  ce are un buton inovativ,bazata pe Tehnologia de programare Turbo,care asigura printr-o singura apasare si in doar 2 secunde pornirea masinii si inceperea rapida a ciclului de spalare bumbac si sintetice.

Ce mai gasim la masina de spalat Innex? In primul rand gasim trei cicluri de spalare si anume la 9 minute, la 30 de minute si la o ora si asfel se economiseste timp. Innex mai are 3 optiuni anti-pete pentru indepartarea eficienta a acestora,indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport,inclusiv unul pentru pantofii sport si un ciclu anti-miros care elimina mirosurile persistente din haine .

Slogan masinii ,ca sa zic asa este: " 1 apăsare, 2 secunde, 0 probleme"
 Mie mi se pare foarte buna masina si cand o sa am posibilitatea am sa o cumpar si o sa va spun daca este asa cum am citit despre aceasta masina Innex despre care v-am vorbit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe