Clinica europeana in Romania

Cu totii suntem de acord cum ca sanatatea este prioritara in viata noastrasi ca trebuie sa ne ingrijim cat mai bine si corect ca sa avem o buna sanatate. Cum in ultimii ani in Romania sistemul de sanatate de aici are grave probleme financiare cat si de personal stai si te intrebi cum poti sa mai ai grija de sanatate in conditiile acestea.
Pare de necrezut insa  exista in Romania si unele clinici de sanatate ce sunt venite mai nou, de afara cu mentalitatea si serviciile ce se practica in tarile europene sau de resedinta a lor iar o asfel de clinica este http://www.clinicbouquet.ro/ care prin siteul sau puteti de acasa sa aflatii detalii si amanunte despre ce va intereseaza.
ClinicBouquet.ro este primul portal de sanatate transfrontaliera din Romania unde gasesti rapid clinica sau spitalul de care ai nevoie din Romania sau Europa dupa specialitate,tara, judet/oras, privat/stat, asigurator (clinici private ce au contract cu CNAS). Poti de pe acest site sa trimiti gratuit cerere de programare la spitalul dorit atat din tara cat si din strainatate si poti afla noutati medicale si stiluri de viata noi.
Cu doar cinci clickuri poti sa alegi specialitatea care te intereseaza,apoi tara de unde este clinica,orasul ,tipul clinicii privat sau de stat si Asiguratorul . Este un avantaj enorm ca din fata calculatorului sa poti face o programare si sa aflii detalii despre ce te intereseaza in domeniul medical,este o initiativa buna si trebuie promovata ca atare ,mai ales in Romania.Iata si adresa de pe Facebook a clinicii www.facebook.com/ClinicBouquet  de unde va puteti conecta la noua realitate medicala de la noi.
Eu unul am recomandato deja prietenilor mei care au probleme de sanatate si unii dintre ei chiar si--au facut rezervari caci mi-au zis ca a fost foarte usor si asteapta sa merga la spitalele unde si-au facut programarea ,chiar nu le venea sa creada pana nu si-au facut programarea .

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.