Noul Imopedia.ro

Piata imobiliara din Romania a suferit in ultimii anii un regres accentuat datorat in primul rand crizei pe plan local cat si european si chiar mondial. Dupa bumul imobiliar din 2007-2008 tot mai mult investitori in acest domeniu cat si agentiile imobiliare au avut un declin iar acuma se intrevede o noua speranta la orizont. Un exemplu foarte bun si graitor este noul site Imopedia.ro  care vine cu un nou concept incluzand in marketingul de promovare si un videoclip cu o cunoscuta trupa de muzica "Taxi" .Videoclipul il puteti urmari acesand urmatorul link: http://youtu.be/DXzyqYL4iu8 . Vieoclipul este foarte bine realizat dupa parerea mea si sincer este inedita ideea si chiar nu ma asteptam la asa ceva,felicitari celor ce au avut ideea si initiativa aceasta.

Despre noul site ce pot sa spun decat ca este foarte prietenos la prima vedere cu vizitatorul,ofera informatii despre agentiile imobiliare si ofera informatii pe categorii de imobile avand si informatii despre noile centre rezidentiale ce se gasesc pe piata.
Mult succes in viitor noului site si sa aiba cat mai multi vizitatori iar ca o sugestie este ca si in viitor sa faca cat mai multe concursuri si sa atraga si prin profesionalism vizitatori si noi agentii imobiliare.
UN ANUNT IMPORTANT : ACEST ARTICOL NU ESTE O MARE PACALEALA CHIAR DACA NUMELE BLOGULUI ESTE ASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe