Vogati magazin online de imbracaminte

Daca ai ramas in pana de idei si nu stii cum sa te imbraci la o intalnire,petrecere sau alt eveniment,daca dispui de o legatura la internet este foarte simplu, intra pe siteul de haine online Vogati unde poti sa alegi de la tricouri,geci, pantaloni, incaltaminte,curele, ceasuri, brose, parfumuri, ocheleri de soare si bijuterii cu cristale Swarovski.
De la haine barbati puteti alege aceasat frumoasa geaca de fas barbateasca, potrivita pentru sezonul de primavara sau cel de toamna. Este foarte practica, avand inchidere pe baza de fermoar si 4 buzunare: 2 frontale si 2 laterale.
Este impermeabila.
Apoi puteti alege aceasta camasa Fashion Barbati la pretul de 69 ron,
dupa care aceasta pereche de pantaloni negri simpli cu o croiala clasica, versatili, sunt adaptabili oricarei tinute. Au 2 buzunare in fata si 2 aplicate in spate cu design clasic.

Pentru doamne sau domnisoare le puteti face cadou sau sa le faceti o surpriza cumparandu-le un parfum sau o brosa de pe acest site. Daca nu o bijuterie cu cristale Swarovski sigur le v-a face o mare placere.

  Livrarea produselor se face prin Curier in 24 ore in Orase si 24-48 ore in Sate si Comune - Cost Livrare 20 Ron.
 VOGATI (vogati.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:
Plata se face in sistem Ramburs prin Curier se plateste la curierul care va aduce comanda acasa. Nu aveti nevoie de card! Plata nu se face inainte!
Siteul respecte legile in vigoare in ceea ce priveste confidentialitatea datelor dumneavoastra si in ceea ce priveste returnarea produselor:
Conform Ordonantei nr 130/31aug 2000 , Cap I, art 4.b – “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. ”In urma notificarii , clientii VOGATI (vogati.ro) pot returna produsele in termen de 10 zile de la livrare.

3 comentarii:

  1. Preturile sunt foarte bune, nu stiam ca exista acest magazin. Pana acum cumparam de pe okazii astfel de produse, voi incerca vogati.ro deoarece mi se pare un magazin foarte ok din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea am incredere in astfel de magazine pentru ca nu ofera garantie si factura.

    RăspundețiȘtergere

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe