Este greu sa facem un bine?

Cu totii ne bucuram si ne simtim atat de bine cand cineva ne face un bine si cred ca este ceva normal acest lucru. Sunt si foarte multi oameni carora li se face bine de catre prieteni,cunoscutiori necunoscuti iar acestia din nestiinta ,din nepasare ori din egoism de cele mai multe ori nu stiu sa spuna macar un simplu "multumesc" dar sa nu-i judecam caci fiecare o sa primeasca de la Dumnezeu exact ce merita.

Am aflat si eu de campania lansata de Campofrio , Word Vision Romania alaturi de magazinele Carrefour Romania cu ocazia zilei Recunostintei ,campanie intitulata "Donator in viitor" ce are scopul sa daruiasca 8000 de sandvisuri copiilor comunitatilor defavorizate din judetul Dolj. Campania are un simplu mecanism si anume cei care merg la cumparaturi in orice magazin Carrefour si cumpara orice produs Campofrio ajuta la bucuria acestor copii.
Este o campanie demna de laudat si de promovat pe toate retelele sociale si pe internet in general si prin aceast gest simplu putem si asa sa ajutam si noi aceasta campanie.
Cu totii putem sa facem atatea lucruri bune prin care sa ne ajutam semenii si pe aproapele.Exemple #campofriofacebine :
  • sa spunem o vorba buna si de alinare unui om aflat in durere si necaz;
  • sa dam dupa puterile noastre o bucata de paine,un sandvis ori ceva de mancare celor ce nu au si mai ales batranilor, copiilor strazii;
  • sa mergem la spital si sa alinam un bolnav singur si uitat de ai lui;
  • sa ajutam un batran sa treaca strada ori sa il ajutam sa isi duca sacosele grele de la piata;
  • sa ne educam copii in acest spirit de intajutorare si asta cred ca este cel mai important lucru.
Sa nu uitam sa fim si modesti si sa facem binele din toata inima noastra si sa nu judecam pe altii care fac sau nu fac aceste gesturi si cel mai important este ca sa nu asteptam ca sa ni se returneze binele facut.
Acesta este linkul de promovare al aceste campanii: http://www.youtube.com/watch?v=dT1EZIu3snk   si sa nu uitati dragi prieteni ca nu ne costa nimic sa facem un bine si Ziua Recunostintei sa fie in fiecare zi pentru noi toti.

sandvisucomuniitatilor defavorizate din judetul Dolj
World Vision RomaniaWord
World Vision Romania
World Vision Romania
World Vision Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe