Optimal Auto firma de transport Anglia-Romania

Cei care doresc sa isi cumpere o masina din Anglia si nu au cum sa o aduca pot sa apeleze cu incredere la serviciile firmei de transport masini din Anglia cu platforma auto,  Optimal Auto.

Optimal Auto ofera transport pe platforma specializata din Anglia pentru orice tip de autoturism, orice marca, noi sau second hand, limuzine, dubite sau autoturisme de teren. Capacitatea de transport este intr-e 1 si 12 masini simultan, desigur tinand cont si de dimensiunea autoturismelor. De asemenea va ofera consultanta in alegerea celei mai bune variante de transport a masinii Dvs din Anglia catre  Romania, servicii disponibile la orice ora si in orice zi la preturi competitive adaptate  la cerintele fiecarui client in parte.   Problemele aparute pe parcursul transportului cade in  sarcina firmei de transport  sa o rezolve. Traseul se stabileste impreuna cu clientul  incercand sa creeze un  cost optim al transportului si traseul optim din Anglia pana in Romania.
 Toate vehiculele  sunt dotate cu rampe, trolii și curele, astfel încât autoturimele pot fi ușor încărcate și descărcate, iar soferii sunt formati pentru a lucra cu un vehiculul specific pentru a asigura cele mai înalte standarde sunt menținute în orice moment. Firma are asigurare de răspundere deplină pentru a purta de grija vehiculul dumneavoastră în timp ce acesta este transportat de catre firma pana la client.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.