Paza sigura cu camere de supraveghere exterior

Cu totii suntem constienti cat de important este ca sa stim ca bunurile noastre sunt in siguranta atat acasa cat si la serviciu si nu numai. Este acuma la moda printre cei plecati din tara ca sa isi pazeasca casa eficient si sigur folosind camere de supraveghere video si conectate la internet sau la o firma de paza si asfel au posibilititatea ca oriunde ar fi in lume sa vada in timp real ce se intampla acasa sau in imprejurimea acesteia ori sa supravegheze afacerea.

Asfel paza este asigurata 7 zile din 7 si 24 de ore din 24 si cu costuri minime atat ca resurse cat si personal.
Pe siteul camere de supraveghere exterior gasiti o gama variata de asfel de camere video de supraveghere la preturi accesibile cat si alte componente care sa va asigure de o buna calitate in ceea ce priveste paza caselor si a altor bunuri din gospodaria dumneavoastra.

Iata gama de produse ce o puteti gasiti aici:
  • camere de supraveghere exterior,
  • camere de supraveghere interior,
  • camere ascunse,
  • camere de supraveghere ip,
  • DVR stand alone,
  • sisteme de supraveghere si accesorii ,
  • DVR masina,
  • videointerfoane.
 Multe dintre aceste camere au optiunea de a porni inregistrarea numai cand este detectata miscare in zona acoperita, economisind astfel spatiu pe card si energie. In comparatie cu camerele cu cablu, cele wireless inregistreaza imaginea la o calitate mai redusa, facand mai grea recunoasterea fetelor in anumite ipostaze.    Stocarea informatiilor este mai limitata decat in cazul DVR-urilor cu hard disk de 500 Gb, folosite cel mai adesea la  camere de supraveghere cu fir. Cardurile SD ofera de obicei o medie de 2 Gb de inregistrare, adica mai multe zile sau o saptamana de monitorizare.

Cabluri si distante maxime - se va folosi cablu video coaxial de la camera de supraveghere pana la placa de captura. Distanta maxima de la camera pana la placa de captura sau dvr stand alone depinde de calitatile tehnice ale camerei si ale cablului.Ex : coaxial RG59 - distanta de 300 m, coaxial RG6 pana la 600 m.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe