Neprevazutul din diferite situatii

Cei ce au o casa, o masina sau alte lucruri de valoare trebuie sa se gandeasca la diferite situatii in care pot sa apara lucruri neprevazute. Sa luam exemple cu situatiile neprevazute provocate de fenomenele meteorologice si aici o sa va dau un exemplu intampinat de mine chiar si anul acesta si anume de inundarea provocata de cresterea raului Ozana. In urma ploilor de luna trecuta apa raului Ozana a crescut foarte mult si asfel mi-a inundat gradina si toata recolta din gradina.
Desigur ,daca as fi stiut dinainte despre asigurarile ce se fac de catre alexa.groupama.ro  m-as fi facut o asigurare Asigurarea Locuinței cu Extra Asigurarii  si mi-ar fi fost mult mai usor sa folosesc extra optiunile din Colectia de Avantaje si anume Autoconstatarea . Autoconstatarea este o procedura simplificata de constatare a pagubelor facuta chiar de catre asigurat, chirias sau proprietar. Proceduar de autoconstatatre este foarte simpla ,se fotografiaza dauna apoi se da un telefon la call-centerul Alo Groupama, iar apoi trimite un e-mail cu documentele necesare.
Eu ce am facut in situatia data? Nimica caci nu am avut asigurare facuta si nu am putut decat sa constat paguba si sa raman cu ea.
-Spot TV Autoconstatare Inundație: http://www.youtube.com/watch?v=afoq7ryjEKQ
- Spot TV Autoconstatare Scurtcircuit: http://www.youtube.com/watch?v=El5S5EE4CEY

Tot la Grupama este si Serviciul  de reparatii de urgenta unde in timp de patru ore daca in locinta se necesita reparatii de urgenta Grupama trimite un specialist pentru a face reparatiile necesare si mai exista si Garantia pentru serviciu de autoconstatatre consta in cazul pagubelor mai mici de 2000 de ron daca nu se face plata in 72 de ore Grupama ofera un card cadou in valoare de 100 ron care poate fi folosit la orice cumparaturi se doreste.

"Când neprevăzutul te loveşte, loveşte-l înapoi. Rămâi relaxat și... fă-i o poză!" iata o campanie care va poate ajuta pe toti ca sa trecem cu brio peste situatiile neprevazute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe