Termopane de la Plus Confort

Daca va ganditi sa va renovati casa sau sa va schimbati interiorul sau exteriorul acesteia pot sa va spun ca exista pe internet un site care poate sa va satisfaca cele mai pretentioase cerinte si anume siteul Plus Confort.

Este un site certificat care va ofera cele mai bune termopane din tara cu produse de la producatori externi de marca cum ar fi : pentru termosistem (Baumit Austria), profile din aluminiu cu bariera termica (Alumil – Grecia, Reynaers – Belgia, Wicona – Austria, Schuco – Germania), accesorii pentru aluminiu (Lavaal – Italia), profile din PVC (Rehau – Germania), accesorii pentru PVC (GU – Germania), geam termoizolant (Guardian – Ungaria, Saint Gobain – Romania).
S.C. Plus Confort S.R.L. a detinut agremente tehnice eliberate de Comisia Nationala de Agrement Tehnic in Constructii, completate in prezent de marcaj CE, dar adevarata certificare a calitatii este data de cei peste 10.000 de clienti multumiti de colaborarea cu firma noastra. Personalul este instruit si avem certificari pentru toate serviciile oferite.
De la plus Confort puteti achizitiona urmatoarele produse de calitate:
  • tamplarie PVC ;
  • tamplarie de aluminiu;
  • pereti cortina;
  • de asemenea puteti sa va placati fatadele blocurilor ;
  •  din 2007, Plus Confort este capabila sa ofere solutii la cheie, atat pentru dezvoltatorii privati, cat si pentru proiectele guvernamentale, fie ca este vorba de negociere directa sau licitatii publice.;
  •  asigura proiectare si executie la cheie pentru orice amenajari ale imobilelor, inclusiv instalatii sanitare si electrice.
  • un alt produs este si reabilitarea termica a locuintelor.
Sa va prezint acuma ceva despre tamplaria de aluminiu si PVC fabrica de Plus Confort. Cu utilajele din Germania  proprii firme ,tamplaria PVC este de cea mai buna calitate si firma are capacitatea de a onora atat pentru o cladire intrega cat si pentru un apartament comenzile clientilor.Calitatea produselor tamplariei PVC consta in:
-Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, reducere a pierderilor de caldura din locuinta la nivele foarte mici : coeficienti de transfer termic de pana la 1.1 W/(m²K).
- Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).
- Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.
- Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
- Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 mm.
- Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate.
- Feronerie germana produsa de GU – lider european , garantate la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).
- Geam termoizolant 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/mpK
     Tamplaria de aluminiu are rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor.

 Peretii cortina reprezinta o modalitate facila de a „imbraca” o constructie, timpul de executie a lucrarii este mic, iar intretinerea acestora este relativ ieftina si usoara
Exista mai multe tipologii, dintre care cele mai cunoscute sunt cel clasic cu profile care acopera vizibil sticla atat pe verticala cat si pe orizontala, cel semi-structural la care se observa doar un contur de aluminiu care rigidizeaza prinderea, si cel structural in care de la exterior se vede numai sticla, aplicata pe profilele de aluminiu prin sigilare cu un produs siliconic special. In cazul de perete cortina structural, sau semi-structural vizibile sunt numai sticla si garniturile EPDM inguste dintre ochiurile de sticla, dand impresia unui perete in intregime din sticla, cu un impact estetic deosebit. Evident, acest tip de perete cortina este si cel mai costisitor.
Peretii cortina pot fi combinati cu placari de fatada din materiale compozite pe suport de aluminiu de tip bond (alucobond, reynobond, etalbod, jbond, exalcobond).
Placari fatade.



Exista diverse variante de realizarea a unei fatade ventilate, dar din considerente functionale si mai ales estetice, compania „Plus Confort” promoveaza placarile de fatade din casete de aluminiu compozit de tip bond. Avantajele acestui tip de material sunt numeroase:
- aspect modern si impresionant,
- usurinta in prelucrare materialul putand fi debitat, curbat si indoit pentru a obtine forma si dimensiunea dorita,


- rigiditate mare pe unitatea de suprafata in conditiile unei greutati extrem de reduse,
- rezistenta sporita la agresiunea factorilor de mediu (ploi, radiatii ultraviolete, noxe),
- rezistenta omologata la foc conform cerintelor actuale,
 - se intretine usor, nepermitand impuritatilor sa se impregeneze in material,
- este realizabil intr-o paleta coloristica vasta,
- estetica si proprietatile fizice raman neschimbate in timp.
Cifra de afaceri a firmei din ultimi ani este o garantie a calitatii produselor fabricate si prestarilor de servicii facute de aceasta in domeniul constructiilor si vizitand siteul veti obtine cat mai multe informatii.

Un comentariu:

  1. in primul rand felicitari pentru blog cat si prezenta online...
    in al doilea rand... felicitari pentru cifra de afacere... frumusica :)
    de la fenexpert.ro

    RăspundețiȘtergere

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe