Castigati cu BlogAwards si Allview

Cei care cred ca au talent in a scrie si au conexiune la internet si au un blog personal trebuie sa se inscrie in cea mai buna comunitate destinata bloggarilor si anume BlogAwards.ro fiindca vor avea numai de castigat.k
Acuma siteul si-a schimbat hainele si are un aspect mai dinamic si mai usor de folosit iar aici veti gasi cele mai atractive premii,mai ales gadgeturi de ultima generatie si multe alte premii de la firme de renume romanesti cat si straine.Deasemenea,datorita seriozitatii celor ce administreaza acest site,tot mai multi advertiserii isi promoveaza eficient cu ajutorul BlogAwards propriile produse si afaceri cu costuri minime dar cu un mare impact la public.
Un mare brand romanesc precum Allview are o foarte buna colaborare cu BlogAwards si din acesta colaborare au mai multi de castigati,atat Allview ,BlogAwards cat si blogarii care participa la campaniile promovate si sustinute de ei. multi nu stiu ca Allview este un brand romanesc recunosc prin calitatea produselor ce le fabrica iar ca exemplu pot sa va dau tableta VIVAi8  unul dintre ultimile produse facute de aceasta firma.
Tableta VIVAi8 s-a remarcat in primul rand prin durata mare de functionare a bateriei care tine 8 ore de functionare continua si 19 zile in standby,ceea ce trebuie sa recunoastem ca este foarte buna din acest punct de vedere.Alte calitati a acestei tablete ar fi ca este si usoara,312 grame si 7.22 mm grosime,designul ergonomic o face usor de utilizat si transportat, iar fiecare interactiune cu aceasta devine o placere. Carcasa spate din aluminiu ii confera device-ului un plus de rafinament, oferind in acelasi timp protectia necesara.In urma testarii cu AnTuTu Benchmark, Viva i8 a obtinut peste 29.000 de puncte, rezultat care o plaseaza printre cele mai performante tablete. AnTuTu Benchmark este una dintre cele mai importante aplicatii cu ajutorul careia se testeaza performantele hardware ale device-urilor Android. Testul a fost realizat cu versiunea Antutu 3.1.2.
Deci cu putin talent dar cu multa munca poti sa castigi ,nu neaparat un premiu ci in primul rand cititori care sa iti aprecieze munca ce o depui si de ce nu si prieteni atat virtuali cat si-n realitate.
Eu nu am talent la scris insa intrand in cominitatea BlogAwards am vazut si am citit multe bloguri care participa in campaniile organizate si am remarcat chiar persoane care au talent cu adevarat si care castiga din aceasta. Invatand de la altii poate o sa castig si eu vreodata vreun premiu,daca merit bineinteles si daca voi participa la cat mai multe campanii,plus ca prin aceste campanii aflii destul de multe lucruri.
Daca v-am facut curiosi va rog sa incercati si dumneavoastra produsele Allview si sa va inscrieti si in BlogAwards.ro ca sa vedeti cum stati cu talentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe