Pentru pasionati de scris online

In spatiul online oricine detine un calculator,laptop ori un telefon compatibil poate sa isi arate talentul sau oricare ar fi acesta in arta fotografica,in scris,in muzica etc.
Uneori ma chinuie si pe mine talentul iar atunci apelez desigur la http://www.blogawards.ro unde particip modest cu cate un articol cu speranta ca vreodata voi castiga si eu vreun premiu pus in concursuri,dar cum talentul in scris este cam rar si pe mine ma cam ocoleste sunt slabe sperante dar totusi sunt.
Celor  care au timpde documentare si putina inspiratie le recomand sa se inscrie in campionatul BlogAwards si pot castiga la diferitele campanii si concursuri organizate de acesta numeroase premii in bani cat si-n produse. O stransa colaborare este intre BlogAwards si Allview care sponsorizeaza campaniie blogerilor .Iata un produs de la Allview care vi-l recomand http://www.allview.ro/produse/tablete-pc/lista-tablete-pc/ax2-frenzy/descriere/ . Sunt o gama variata de produse electronice asa ca va rog sa vizitati siteul si o sa vedeti ca o sa va gasiti telefonul,tableta sau gadgetul prefererat si la preturi destul de accesibile.Folositi aceasta oportunitate toti aceea care cred in ei ca pot sa scrie si sa castige.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.