Cum sa obtii permisul auto mai usor

Astazi autoturismul nu mai este un moft ci o necesitate iar ca sa conduci un autovehicol pe drumurile publice trebuie sa obtii un permis auto. De cand s-a introdus sistemul electronic la examenul pentru permisul auto rata de promovabilitate a examenului a scazut drastic si asta din cauza ca nu se mai invata temeinic si corect regulamentul si legea auto.Apropos,am fost printre aceeia care au data primii examen pentru permis auto cu calculator si am facut 25 de puncte din prima si am luat si la traseu tot din prima. Pentru asta am invata pe carte regulamentul si un lucru cert este ca am facut chestionare pe net care m-au ajutat foarte mult.
Va dau un pont,am gasit siteul http://www.permis-de-conducere.ro/ unde gasiti cele mai bune chestionare si sfaturi care va ajuta sa luati cu usurinta permisul auto.
Iata si motivele pentru care va recomand acest site:
  • In primul rand imi place aspectul siteului,nu este incarcat si iti da senzatia placuta de a-l folosi;
  • Are sectiunile: Chestionare, Curs de legislatie, Utile, Comunitate;
  • Ai Codul Rutier explicat;
  • Poti sa adresezi intrebari si vei primi un raspuns autorizat,de la specialisti;
  • Rubrica de Sfaturi utile pentru soferii incepatori imi place foarte mult,iata cateva titluri din aceasta rubrica: Cum sa conduci in muntii, Sfaturi pentru inchirierea unui autoturism in UE, Cum sa te mentii trez cand conduci noaptea.
De asemenea tot aici afli  care sunt actele necesare pentru permis,un calculator pentru taxa auto, indicatoarele rutiere explicate si sfaturi despre conducerea defensiva.
Acuma am facut un chestionar si am facut 22 de puncte iar la terminarea chestionarului mi s-a dat raspunsurile gresite cu explicatii,super nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe