Scrisoare de intentie la campania "Cum se face iaurtul Danone"

Doresc sa particip la campania "Cum se face iaurtul Danone "  si vreau sa-mi depun canditatura pentru pozitia de transportator si sa prind un loc intro formatie care merge in vizita la fabrica unde se produc produsele din lapte Danone.
De ce vreau sa particip la aceasta campanie? Raspunsul este simplu,foarte multi sunt consumatori de lapte sau de produse din lapte dar foarte putin stiu cum si in ce conditii se fac aceste produse dar mai ales cata munca si cu cat efort se produc. Pentru mine ar fi o experienta ca si un schimb de pareri in ceea ce priveste producerea produselor din lapte de la producatorul particular si fata de producatorul industrial.
Personal m-ar interesa sa vad daca se poate aplica la scara mica forma industriala de producere a produselor din lapte,si ar fi o experienta foarte utila sa vad "pe viu" cum se spune cum arata si cum se fabrica industrial produsele din lapte.
 Danone este un producator important de produse lactate  pe piata romaneasca si nu numai iar in timp,in cida unor scandaluri mai mult fabricate de catre concurenta, Danone se mentine lider pe piata romaneasca de profil. Danone produce o gama variate de produse din lapte si as incepe enumerarea lor in primul rand cu produse destinate copiilor,care le indragesc foarte mult,Cremosso,Activia,Nutriday Delicios, apoi produse de intretinere a siluetei pe baza de cereale apreciate de catre doamne si domnisoare ,lapte crud de asemenea. Danone a organizat si foarte multe concursuri unde s-au castigat foarte multe premii.
Daca voi fi norocos abia astept ca sa merg in vizita la o fabrica Danone si sa fac parte din echipa transportatorilor in campania organizata de Danone si Blogal Initiative.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe