Caietul "video" cu aplicatia AR Skag

Iata dragilor ca tehnologia si inventica da navala peste noi cu tot felul de solutii care sa ne ajute sa invatam si sa acumulam noi cunostinte prin tehnologii noi care imbina clasicul caiet cu aplicatia AR Skag ce se descarca din Goole play sau App Store a telefonulyi mobil sau a tabletei.
Cu aplicatia AR Skag poti vedea ca-n realitate animalele,pasarile sau figurinele de pe caietele cu aceasta aplicatie care dupa ce scanezi codurile cu telefonul te va incanta imaginile de acolo.Cine nu isi doreste oare asa ceva? Eu unul sunt foarte amator de asa ceva si in special de tot ceea ce inseamna noutati si inventica in toate domeniile.
Cum puteti procura asfel de caiete cu aplicatia AR Skag? Simplu, intrati pe siteul http://www.rechizitelemele.net si va procurati de acolo la pretul de 22,32 RON cu TVA caietele ceva incanta si careddoriti sa le explorati virtual.Va asigur ca va fi ceva foarte interesant pentru copiii dumneavoastra sau alte cunostinte mai mici carora le puteti face un cadou la o ocazie cum ar fi ziua de nastere sau onomastica ori alte evenimente importante pentru ei.
Vedeti aplicatia video aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe