Ceva nou in fiecare zi dar sa nu uitam sa traim

In fiecare zi se intampla atitea lucruri in viata noastra cat si a semenilor nostrii incat nu mai avem timp,din pacate, sa mai si povestim. Viata oamenilor a devenit in secolul vitezei,cum se mai zice pe buna dreptate, o cursa de lunga durata la care fiecare se grabeste sa faca cat mai multe lucruri intr-un timp cat mai scurt, iar viteza asta ne face sa nu mai vedem frumosul din viata noastra. Am uitat sa fim oameni,ne luam la concurs cu robotii care parca ne-ar lua locul ,viata in care traim si uitam sa fim mai omenosi,mai buni.
Cu aplicatia Instagram se poate realiza fotografii super si puteti castiga o excursie de opt zile în Thassos alături de bloggerii pasionați de fotografie, care participă la cea de-a 4-a ediție a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri, organizată de FotoUnion. Opt zile în Thassos. 18 – 26 mai 2013. Fotografie instagram

Oamenii construisc mereu,cladire peste cladire,cu mult beton,

Isi asfalteaza drumurile dar din pacate si sufletele,


Si uita sau nu mai au timp sa  mai admire o floare,


Sa ma priveasca cerul si sa vada frumusetea unui curcubeu,


Sa admire natura in splendoaere si frumusetea ei,

Sa mai zica o rugaciune pentru sufletul lor la o icoana intro  biserica sau la o manastire,
Uita ca totul este nou, ca totul este trecator si nu ne ramane decat faptele noastre bune ori rele ce le-am facut pe acest pamant, uita ca nu i-a cu el decat patru scandure batute in cuie.

In fiecare zi este ceva nou,chiar insasi ziua in sine este noua si in orice clipa noul neinvadeaza noi doar trebuie sa-l descoperim si sa ni-l insusim,simplu nu?

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.