Ceva nou in fiecare zi dar sa nu uitam sa traim

In fiecare zi se intampla atitea lucruri in viata noastra cat si a semenilor nostrii incat nu mai avem timp,din pacate, sa mai si povestim. Viata oamenilor a devenit in secolul vitezei,cum se mai zice pe buna dreptate, o cursa de lunga durata la care fiecare se grabeste sa faca cat mai multe lucruri intr-un timp cat mai scurt, iar viteza asta ne face sa nu mai vedem frumosul din viata noastra. Am uitat sa fim oameni,ne luam la concurs cu robotii care parca ne-ar lua locul ,viata in care traim si uitam sa fim mai omenosi,mai buni.
Cu aplicatia Instagram se poate realiza fotografii super si puteti castiga o excursie de opt zile în Thassos alături de bloggerii pasionați de fotografie, care participă la cea de-a 4-a ediție a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri, organizată de FotoUnion. Opt zile în Thassos. 18 – 26 mai 2013. Fotografie instagram

Oamenii construisc mereu,cladire peste cladire,cu mult beton,

Isi asfalteaza drumurile dar din pacate si sufletele,


Si uita sau nu mai au timp sa  mai admire o floare,


Sa ma priveasca cerul si sa vada frumusetea unui curcubeu,






Sa admire natura in splendoaere si frumusetea ei,

Sa mai zica o rugaciune pentru sufletul lor la o icoana intro  biserica sau la o manastire,








Uita ca totul este nou, ca totul este trecator si nu ne ramane decat faptele noastre bune ori rele ce le-am facut pe acest pamant, uita ca nu i-a cu el decat patru scandure batute in cuie.

In fiecare zi este ceva nou,chiar insasi ziua in sine este noua si in orice clipa noul neinvadeaza noi doar trebuie sa-l descoperim si sa ni-l insusim,simplu nu?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe