Liber la premii online

Cei ce iubesc noutatile in domeniul IT si nu numai au acuma posibilitatea sa se inscrie intr-un program de sondare a opiniei publice,numit  Panelul Online al Mednet Marketing Research Center , in perioada 15.03.2013-14.04.2013  organizat de MEDNET Marketing Research Center si puteti participa la o tombola cu premii. Premiile sunt o camera foto Fujifilm sau unul dintre cele 10 USB stick-uri de 4 GB, zic eu ca se merita iar cei interesati se pot inscrie la adresa urmatoare: https://www.research.net/s/TZKS3DC  si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/ROMEDNET .

Compania MEDNET Marketing Research Center este membră ESOMAR (The World
Association for Research Professionals) și SORMA (Societatea Romana de Marketing
și Cercetarea Opiniei Publice) fapt ce constituie o garanție în plus pentru calitatea
serviciilor oferite.Este o companie de cercetare de piata care desfasoara permanent diverse studii de piata online si pe teren iar toti participantii care se inscriu in Panel si participa la sondajele de opinie vor participa si la o tombola de fiecare data cand participa la sondaj si vor avea sansa sa castige diverse premii atragatoare.
Nu este greu doar cu putina vointa puteti devenii castigatori si o sa fiti si la curent cu toate noutatile din domeniu si nu numai atata dar veti face parte dintr-o comunitate online de persoane cu acces la studii de
piaţă actuale şi interesante. Mai sunt si alte avantaje de care va veti putea bucura cum ar fi :  veţi putea exprima opinia despre produsele şi serviciile de pe piaţa româneasca şi veţi contribui la îmbunătăţirea lor în folosul consumatorilor, veţi avea şansa, la fiecare chestionar online completat, să câştigaţi premii în
bani sau produse, fiecare studiu desfăşurat de MEDNET Marketing Research
Center venind şi cu o tombolă cu premii.
Este bine ca sa stiti ca crearea acestui panel are ca principal scop realizarea unei baze de date cu
persoanele care sunt de acord să participe la viitoare sondaje online organizate de
compania MEDNET Marketing Research Center.

Modul de participare la sondajele online este simplu,cand va veti inscrie vi se va cere adresa de email ar pe aceasta adresa veti primi invitatia de a participa la sondajele Mednet. Eu m-am inscris deja si va invit si pe dumneavoastra cititorii acestui blog sa va inscrieti in acest PANEL.
Adresa si datele de contact sunt: 
MEDNET Marketing Research Center
Str. Turda, nr. 98, bl. 29A, tronson II, et. 8, sector 1, Cod postal 011333, Bucuresti, Romania
Telefon:
+40 21 224 06 77
Fax:
+40 21 224 06 75
Email:
office@romednet.com
Va doresc mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe