Clasamentul BlogAwards 2013

Toti bloggerii sunt invitati sa se inscrie in Clasamentul BlogAwards 2013  unul dintre cele mai bune clasamente din domeniul blogosferei. Cei ce se inscriu in acest clasament beneficiaza de multe avantaje printre care enumar premii numeroase atat in bani cat si-n obiecte, posibilitatea de a face parte din cel mai tare clasament al bloggerilor,,posibilitatea de a-ti alege premiile cum este in luna martie anul curent, posibilitatea de acastiga Galbeni Blogosferici pe care-i puteti folosi cand doriti.
Sponsorii lunii Martie 2013: Altex, Bitdefender, Jucarii Online si Blogatu.rosi se mai adauga pe percurs si altii caci lista ramane deschisa.
Toti membrii BlogAwards.ro, la inregistrare, primesc cate 100 de Galbeni Blogosferici drept recompensa.
La fiecare autentificare o data la 12 ore in portalul BlogAwards, fiecare membru primeste cate 10 Galbeni Blogosferici in mod automat (de exemplu, un utilizator logat la ora 08:00 va primi 10 Galbeni Blogosferici. Daca se relogheaza la ora 14:00 nu ii vor fi acordati Galbeni blogosferici. Abia la logarea dupa ora 20:00 ii vor mai putea fi acordati 10 Galbeni Blogosferici).
Pentru fiecare campanie BlogAwards.ro la care participi primesti cate 20 de Galbeni Blogosferici 


Galbenii Blogosferici vor fi contorizati atat lunar, cat si anual! In functie de averea acumulata, bloggerii vor primi cadouri surpriza si recompense importante!
Castigatorii premiilor intai ale campaniilor BlogAwards aflate in desfasurare in luna respectiva nu pot primi si premiile lunare din cadrul BlogAwards 2013! Dorim sa acordam posibilitatea unui numar cat mai mare de bloggeri sa castige premiile BlogAwards!
Castigatorii premiilor intai ale campaniilor BlogAwards iau parte la concursul anual, ale carui mari premii vor fi acordate in Decembrie 2013! In cazul campaniilor cu mai multe premii de valoare egala, precum campania Belatriz.ro, aceasta regula nu se aplica, castigatorii premiilor fiind luati in consideratie pentru premiile lunare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe