Calatorie spre o destinatie de vis

Avem in tara multe locuri de vis pe care din pacate multi dintre romanii nu au auzit despre ele fie ca nu stiu pur si simplu. Un asfel de loc este si hotelul Traube (Strugure) din Medias.Un loc incarcat de istorie caci cladirea in care se afla restaurantul si hotelul Traube dateaza din secolul al XVIII – lea. Vedere generala Hotel Traube in 1925

 Cladirea ar fi construita in anul 1800 ,si este formata din trei corpuri construite in diferite faze de edificare si a suferit multiple modificari.
Cladirea are structura traditionala – fundatiile si peretii subsolului din caramida si piatra, pereti portanti si despartitori din zidarie de caramida, bolti din caramida la majoritatea spatiilor din subsoluri si de la parter, plansee din lemn sau – la corpurile mai noi – din beton armat, scari din lemn, piatra fasonata si beton armat, sarpante din lemn cu invelitoare din tigla.
n urma modificarilor au aparut goluri noi, grinzi din beton armat, stalpi metalici (sala restaurantului), elemente constructive noi inglobate in structura traditionala.
Complexul hotel-restaurant Traube este un edificiu impozant, care se incadreaza cu eleganta in latura nordica a Pietei Regele Ferdinand. Dar cel mai bine este sa cititi toata istoria de pe pagina web la adresa http://hoteltraube.ro/hotel
In prezent cladirea este refacuta pastrandu-se stilul traditional,cu hotel,restaurant,gradina de vara,crama si sala de conferinte moderne in care veti simti ospitalitatea gazdelor si a personalului de acolo.Daca o sa castig o sa va spun sigur intr-un articol despre impresiile de acolo si  cum m-am simtit cu adevarat,daca.....





Cum puteti ajunge ?

P-ta Regele Ferdinand I, nr. 16, Medias, Jud. Sibiu, Longitudine - 24° 20' 59" EST Latitudine - 46° 9' 50" NORD
Cu ajutorul GPS-ului este mult mai simplu.
Iata si alte date de contact .Telefonul ramane cel mai simplu si mai direct mod de comunicare. Formeaza numarul de mai jos si vom fi bucurosi sa iti raspundem.
Tel            (+4) 0 269.844.898
Fax           (+4) 0 269.833.308
Email         receptie@hoteltraube.ro
Deci prgatiti-va bagajele si la drum spre Media caci acest hotel si nu numai va asteapta cu drag ca sa va petreceti sfarsitul de saptamana sau concediul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe