Valea Plopului - asezamant al iubirii crestine

Preotul Nicolae Tanase  si Asociatia PRO VITA ajuta  328 de suflete,care au nevoie de ajutorul dumneavoastra,sa nu-i lasam la greu.
Valea Plopului - asezamant al iubirii crestine

Asociatia Pro Vita si lupta unui preot ortodox roman pentru viata

Asociatia Pro-Vita este o organizatie neguvernamentala si non-profit cu sediul in Valenii de Munte, judetul Prahova, infiintata prin sentinta civila nr. 1/20.01.1994, emisa de Judecatoria Valenii de Munte in baza Legii nr. 21/1924.

Asociatia a fost infiintata de preotul Nicolae Tanase si preoteasa Maria Tanase si cuprinde asociati, angajati permanenti si voluntari de diferite profesii - ingineri, arhitecti, preoti, profesori, tarani, artisti, studenti, functionari, medici.

"Parintele

Asociatia a fost creata pentru a structura si a da o forma legala unei activitati inceputa cu ani in urma, de salvare de la disparitia materiala si recuperare psihica si morala a unor copii aflati la marginea societatii si refuzati de aceasta.

Obiectivele principale ale asociatiei sunt: derularea de programe de asistenta sociala adresate copiilor abandonati si tinerelor mame singure in sistem de plasament familial sau mixt; salvarea de la disparitie, recuperarea fizica, psihica si morala si reintegrarea copiilor strazii sau copiilor abandonati in spitale; sprijinul pentru integrarea in viata comunitatii a tinerilor peste 18 ani nevoiti sa paraseasca orfelinatele; lupta impotriva avortului in conformitate cu principiile crestin-ortodoxe.

"Parintele

Numarul total de asistati - in continua modificare - este in acest moment de 216 persoane, din urmatoarele categorii: copii rezultati in urma renuntarii la avort si lasati spre ingrijire asociatiei, in conditii de confidentialitate deplina, pe o perioada mai mica sau mai mare de timp; copii din familii cu mari probleme sociale adusi de mame pentru o perioada temporara; copii abandonati in spitale cu deficiente in curs de recuperare prin plasarea in mediu familial; copii ai strazii recuperati si in curs de reintegrare; tineri alungati din orfelinate dupa implinirea varstei de 18 ani, resocializati si implicati in activitati lucrative; gravide sau mame alungate de familiile lor si ocrotite pana la rezolvarea situatiei personale; copii rezultati din viol.

Pro Vita - orice ajutor este binevenit

Donatii in bani - toate contributiile vor fi folosite in conformitate cu statutul organizatiei, in scopul protejarii si promovarii dreptului la viata al tuturor copiilor nascuti si nenascuti, in asezamintele de la Valea Plopului sau in orice alta situatie.

Pentru donatii sau sponsorizari in bani prin transfer bancar, datele de identificare fiscala ale Filialei sunt urmatoarele:

Conturi Bancare - BCR Valenii de Munte

RON: RO42RNCB0211011843900001
Euro: RO85RNCB0211011843900003
Cod BIC/SWIFT: RNCBROBU

Donatii se mai pot face si direct la sediul nostru. Va rugam ca, ori de cate ori este cazul, sa mentionati scopul in care doriti sa fie folosita donatia dvs. (ex.: pentru Valea Plopului etc.)

Pro Vita si Valea Plopului - localizare si cai de acces

Itinerar pentru a merge la Valea Plopului:
Bucuresti Nord - Ploiesti Sud (60 km - E60)
Valenii de Munte (30 km - 1A)
Nucsoara de Jos (13 km) - la dreapta
Valea Plopului si Valea Screzii (7 km)

Asociatia "Pro Vita - pentru copiii nascuti si nenascuti"
strada Nicolae Iorga, nr. 72
bl. C1, ap. 8
Valenii de Munte, judetul Prahova, Romania

Preot Nicolae Tanase
Parohia Valea Plopului
Comuna Posesti
Judetul Prahova,

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.