Liftingul facial si nu numai


Liftingul facial reprezintă îndepărtarea excesului de grăsime şi de piele ( cauzat de înaintarea în vârstă, expunerea la soare sau fie el şi stresul cotidian ) şi întinderea acesteia.

            Liftingul facial este recomandat în special persoanelor cu vârsta cuprinsă între 30 şi 70 de ani şi se realizează în scop de iniţiere, dar şi cu scop de înfrumuseţare. Cu toate acestea, nu există o vârstă ideală pentru efectuarea unui lifting facial. Deşi această intervenţie poate să fie făcută la orice vârstă, este necesar să stiţi că rezultatul postoperator este cu atât mai bun, cu cât intervenţia se face imediat ce îşi fac simţită prezenţa primele semne de laxitate tegumentară. Termenul de “ lifting “ înseamnă întindere şi este asociat cu intervenţia chirurgicală clasică de întindere a pielii la nivelul feţei. Pacienţii “ perfecţisunt persoanele – indiferent de sex – a răror faţă şi/sau gât au început să se lase “, dar a căror piele îşi păstrează încă elasticitatea, iar structura osoasă este puternică şi bine definită.
            Liftingul chirurgical se adresează îndepărtării excesului cutanat sever, repoziţionării structurilor profunde din vecinătatea planului osos, fără a afecta ascpectul microscopic al pielii. Şi, de asemenea, fără a influenţa ridurile fine de la nivelul frunţii, ploapelor şi de la nivelul buzelor.
            În general, liftingul facial este soluţia chirurgicală radicală de a înlătura semnele care trădează uşor trecerea anilor; fiind indicată atât femeilor, cât şi bărbaţilor care intenţionează sau îşi doresc acest lucru.
            Dacă aţi decis că este timpul pentru un lifting, apelaţi cu încredere la Dr. Renert.
            Dr. Renert oferă:
·        Lifting de sprâncene cu Botox sau Dysport ( prin care se ridică porţiunea externă a sprâncenelor )
·        Lifting cu microfibre elastice de suspensie
·        Lifting facial chirurgical
·        Mini lifting facial ( ridică pielea căzută de la nivelul obrajilor şi gâtului )

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.