Perechi de pantofi - barbati si femeiPantofii pentru barbati sunt un lucru practic, insa si un accesoriu, un mod de a-ti exprima personalitatea, un mod de a-ti afisa stilul, de a spune ceva despre tine. Nu pot sa mentionez barbatii si modul in care ei vad pantofii si cumparaturile de incaltaminte fara sa ofer o comparatie in modul in care sexul opus priveste aceste lucruri. Cumparaturile de incaltaminte pentru un barbat sunt un lucru relativ simplu, merg intr-un magazin mare unde sunt sunt multe tipuri si modele, un exemplu bun in Iasi unde se gasesc pantofi barbati este Selgrosș merg intr-un astfel de magazin si in cateva ore isi gasesc ce au nevoie. Femeile pe de alta parte, incep cu un astfel de magazin si termina la sfarsitul zilei sau dupa cateva zile.

            Modul in care se abordeaza incaltamintea denota modul in care o se sa faca cumparaturile. Pentru barbati exista un oarecare echilibru intre ce au nevoie si le e pe plac, in privinta numarului de pantofi pe care il au. Un studiu spune ca un barbat in Statele Unite are in medie 12 perechi de pantofi si o femeie 27 de perechi. Nu as crede acest lucru valabil si in Romania, dar proportia ar fi relativ corecta. O femeie are cam de doua ori mai multe perechi de pantofi decat un barbat. Aici putem sa punem o intrebare sau poate chiar doua: De ce au barbatii atat de putine perechi sau de ce au femeile atat de multe perechi?
            In functie din ce perspectiva privesti, poti sa spui ca unii au prea putine perechi de pantofi sau altii au prea multe perechi. Fara sa intram in detalii de analiza psihologica, cred ca un raspuns simplu si destul de corect ar fi urmatorul: femeile ajung sa aiba mai multe outfit-uri decat barbatii si implicit au nevoie de mai multe articole de incaltaminte si imbracaminte. Pe langa asta se asteapta oarecum de la o femeie sa fie mereu asortata, pe cand un barbat, e bine asa cum e.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199 

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.