Vacanta cu sau fara stomatolog

Cu toti stim cat este de dureros si neplacut sa ai o durere de dinti iar daca ai nefericirea si esti si-n concediu sau vacanta poti sa spui ca deja este ratat concediul sau vacanta aceea.
Pentru a avea un zambet frumos si sanatos trebuie sa respectam zilnic igiena orala si asfel sa indepartam mirosurile urat mirositoare si sa dam un aspect sanatos gurii noastre.O igiena orala bunatrebuie mentinuta zilnic prin periajul complet de doua ori pe zi si folosirea atei dentare,o dieta echilibrata si evitarea gustarilor dintre mese,utilizarea produselor de igiena dentara cu floor si inclusiv a pastei dentare cu florurate,la recomandarea medicului dentist clatirea gurei cu o apa florurata.Ingrijirea zilnica preventiva contribuie la evitarea problemelor şi ne scuteşte de multă suferinţă, griji şi cheltuieli, decât dacă ajungem să tratăm afecţiuni care au fost lăsate să evolueze.
Pentru a evita asfel de situatii este bine ca sa ne pregatim inainte de vacanta si cu acest aspect facand un control de rutina la medicul stomatolog.Atunci cand avem probleme sa nu ezitam sa consultam medicul stomatolog pentru a ne indruma si pentru a ne da cele mai bune sfaturi in materie de stomatologie.

Daca aveti probleme insa cu dantura eu va recomand o clinica foarte buna din Bucuresti si anime Clinica Ivory a firmei DentfixPro,unde cu siguranta specialistii care sunt acolo va vor rezolva problemele dumneavoastra.
Aici veti gasi urmatoarele servicii medicale stomatologice:
 • implanturi dentare,
 • parodontologie,
 • cosmetica dentara,
 • protetica,
 • aparate dentare,
 • chirurgie orala,
 • terapia cariilor,
 • stomatologie pediatrica,
 • consult periodic obisnuit.
Pe siteul  Dentfix Pro aveti la dispozitie 24 din 24 ore si 7 zile din 7 urmatoarele servicii disponibile:
 1. serviciul de inregistrare on line ,
 2. serviciul online de stabilire a programarilor,
 3. serviciul de notificare pentru reamintire cu un anumit interval de timp înaintea programării, realizabil fie prin email fie prin SMS,
 4. serviciul de evidenta medica  a pacientilor online.

Aici aveti posibilitatea sa tineti o evidenta a serviciilor medicale si sa va consultati fisa individuala care contine datele personale,istoricul medical cat si informatiile de contact.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.