Siguranta si confort pentru bebelusi si copii

Este anotimpul vacantelor si al concediilor si fiecare se gandeste cum sa petreaca cel mai bine si mai frumos concediu sau vacanta si asfel isi programeaza din timp calatoriile cu masina ori cu alt mijloc de transport.
Daca calatoriti cu masina atunci trebuie sa va asigurati inainte de a pleca in vacanta ca este bine sa va faceti o revizie la masina si sa o pregatiti de drum pentru siguranta si confortul dumneavoastra. Tot pentru siguranta daca aveti copii mici este indicat si chiar hotarat prin lege ca sa aveti pentru copii scaune speciale de transport ce se ataseaja pe bamcheta din spate si sunt de un real folos pentru siguranta copiilor in timpul calatoriilor.
.

Pe siteul bebelas.ro gasiti toata gama de produse care sunt necesare pentru siguranta copiilor pornind de la carucioare si accesorii pentru carucioare,scaune auto pentru copii,parcuri si tarcuri cu accesoriile lor precum si produse de siguranta pentru copii in casa,la plimbare si pentru camera copilului.
Iata acuma se gaseste in promotie un scaun auto pentru bebelusi la un pret bun de 224 lei iar mai jos aveti imaginea lui.
Toti parinti sunt de acord cu faptul ca siguranta copiilor trebuie sa fie pe primul loc si ca nu este un lucru de neglijat.Haideti sa facem o plimare si ca sa fie in siguramta plimbarea trebuie sa avem un carucior bun si sigur daca este pentru bebelusi sau un ham de purtat copilul iar daca sunt mai mari putem sa cumparam interfoanele bebe,oricum si noile sisteme de monitorizare digitale, cu raza de 300 m si sunt ultraperformate si sunt cautate tot mai des.
Un lucru ce nu ne ajuta pe bebelas.ro este transportul care se plateste 20 de lei iar un produs care depaseste valoarea de 400 de lei este gratuit insa nu si produsele ce se insumeaza aceasta suma nu beneficiaza de aceasta gratuitate. In rest se gasesc multe jucarii si produse bune si chiar si la preturi bune,dar daca se rezolva cumva si cu transportul sunt sigur ca osa fie foarte profitabil sa cumaram de pe bebelas.ro .

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.