Publicitate de la asii in materie

Majoritatea investitorilor care si-au deschis o afacere cunosc foarte bine proverbul acesta: "Reclama este sufletul comertului" iar aceeia care vor sa isi dechie o afacere ar fi bine ca sa cunoasca si ei acest proverb. Care este scopul unei afaceri? Scopul unei afaceri este acela de a creea un produs vandabil si cel mai important este ca sa fie vandut,sa ajunga la clientii careia este destinat.
O firma foarte cunoscuta de reclame este VISION EXPO SISTEMS si aceasta va ajuta sa va promovati eficienti produsul sau firma dumneavoastra prin produsele proprii si de catre specialisti in materie.
Produsele Firmei Vision sunt urmatoarele:
  • Roll-up,
  • Pop-up,
  • A-Board,
  • Counter,
  • Sreaguri,
  • Stand,
  • Banner,
  • Accesorii.
De asemenea va poate oferii idei pentru conferinte,standuri expozitionale,outdoor,mall,hipermarket iar toate produsele le puteti vedea si din catalogul online al firmei.

Roll-up este cel mai simplu si popular sistem de afisaj pentru interior care se monteaza in  30 de secunde fara unelte aditionale si fara efort.Odata instalat mesajul devine vizibil imediat fie la o conferinta,promotie sau alt eveniment.

Pop-up este un afisaj de dimensiuni mai mari care de asemenea nu trebuie sa ai specialisti pentru montaj si este reutilizabil,iar marimea mesajului este punctul forte a cestui sistem de reclama.
A-Board  este un afisaj de exterior si mai este cunoscut sub numele de people-stopper ce se afiseaza in fata restaurantelor sau a magazinelor pentru a atrage atentia asupra unui produs sau a unei promotii,avand un design mult imbunatatit si facut sa faca fata conditiilor meteo externe.
Counter este un afisaj ce se pliaza in functie de spatiul de care dispuneti in magazin putand fi transportat si intro geanta,fiind de mai multe feluri dupa necesitatile dumneavoastra.
Steaguri se folosesc atat indoor cat si outdoor si sunt confectionate din materiale foarte rezistente la actiunea coroziva a factorilor externi avand o rezolutie de pana  la 1440dpi.

Banner este cea mai ieftina si rapida cale de promovare,la costuri minime de asamblare.
Asfel prin bogata gama a produselor oferite va puteti promova foarte simplu si cu costuri minime afacera dumneavoastra.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.