Jucarii-bucurii pentru copii de la Noriel

Sunt Noriel. Hai sa mergem la el.La parcul de joaca unde intalnim un taram de vis mult dorit de copii,mai mici si mai mari: tobogane  multicolore,mai mici si  mai mari ,leagane pentru copii mici si mari,biciclete echipate cu fel de fel de elemente: trompetute,beculete,fluturasi.role pentru copii mai mari,casute ca in povesti -gen ciupercute,casuta Albei ca Zapada,unde ne asteapta zambitori cei cei sapte pitici,corturi multicolore si multiforme-mai ales ca iubim sa stam vara in corturi -cati copii nu adora sa construiasca cocorturi in locuinta, in afara locuintei,din paturi si ciolofane,dar cele speciale pot fi mai atragatoare,si cate jucarii nu putem intalni intr-un parc virtual?

 Cate nu-si doresc copii?Mai ales ca e vara,anotimpul vacantelor si al distractiilor in aer liber.Dar ce facem daca cei mari ,parinti,bunici nu pot oferi copiilor tot ce si-ar dorii?Cauta jucarii la pret promotiomal pun bani deoparte pentru a lua copiilor jucaria mult dorita:bicicleta,role,tobogan,casuta si multe altele.
 Parcuri pentru copii  intalnim nu numai in jurul blocurilor de oras ci si in curtile caselor nou si modern construite,in curtile pensiunilor,unde  ajung si familii cu copii si care ,parca astfel, devin mult mai atractive.

 Oare ar fi inoportun sa existe un parc de distractii pentru copii unde sa se gaseasca un departament special intitulat JUCARII DE INCHIRIAT gen biciclete,role s.a.Copiii iubesc si jucariile gen zmee,farfurii zburatoare,iar adultii isi  pot permite din cand in cand,sa le ofere.Prin jucarii sa incercam sa atragem copii spre miscare,spre sport deoarece le face bine miscarea pentru sanatatea lor si asfel ii mai indepartam de calculator si de internet deoarece acesta i-a acaparat pur si simplu pe copii ca intro plasa si nu se mai dezlipesc de jocurile de pe internet devenind sclavii tehnologiei.

Pe vremea copilariei mele stateam foarte mult timp afara si ma joacam foarte mult cu ceilalti copii si nu socializam doar online ci pur si simplu ne bucuram unii de altii si traiam viata la propriu si nu doar sub mirajul internetului.Ma repet zicandu-va ca internetul nu este rau dar daca nu este sub control, copii pot cadea victimile lui si apoi o sa ne confruntam si o sa ne fie greu tot noua parintilor caci studiile recente spun cum ca numarul copiilor care nu stiu sa socializeze decat in mediul virtula este in crestere si asfel devine o problema grava mai ales in randul copiilor de varta prescolara.
Parinti indemnati sau jucativa cu copii in aer liber,in natura cumparandu-le jucarii de exterior care sa le faca placere sa se joace cu ele si asfel sa facem ca sa mai uite de lumea virtuala,sa se joace si sa comunice intre copii la propriu si nu virtual,sa poate sa isi exprime sentimentele prin joc si voie buna fata in fata si nu virtual.
Sunt acuma o gama atat de variata de jucarii pentru copii care sa le poata folosi in exterior sau mai bine zis afara incat este pacat sa nu profite copii de miscare,soare, de vacanta.Mersul pe bicicleta,datul pe topogan,alegatul dupa OZN-ul de la Noriel,jocul cu mingea sau asa ceva numit Phlat Balls - Syclone este foarte frumos iar prin implicarea parintilor o sa-i invatam pe copii sa faca miscare si spor sanatos si de folos pentru ei.
Mai bine sa luam pentru copii mici masinutile acelea care trebuie sa impinga cu picioarele ca sa mearga decat masinute electrice deoarece de la varsta frageda se invata copilul cum sa traiasca sanatos.

 Multumin Noriel pentru jucariile oferite!Jucandu-se ,copii se dezvolta -fizic si mental.Iar adultii pot si ei participa la joaca sa fie bucurie la maxim!Ca doar e vara.... Si daca ploua?...Daca ploua gasim alte jucarii care sa-i puna pe copii in miscare si care sa le consume energia intrun mod benefic,alegerea este doar a noastra a parintilor.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.