Calatorie placuta cu avionul

Sezonul vacantelor ne aduce in diferite situatii de a calatori in tara cat si-m strainatate iar unul dintre mijloacele cele mai placut si rapid mod de calatorie este cu avionul.
Calatoriile sunt un prilej bun de a cunoaste oameni noi,locuri noi cat si noi moduri de viata cu care sa ne imbogatim bagajul de cunostinte si cultura noastra generala.Calatorind ai prilejul de ai privi pe alti calatori din tren,din vapor sau avion si de a-ti imagina povesti despre ei,o ocazie de a reflecta cat de mult te-ai schimbat si cum te raportezi tu fata de ceilati oameni calatori.Este deci important si cu cine calatoresti deoarece intro atmosfera placuta timpul calatoriei trece mult mai repede sau mai greu,depinde de situatie si te face sa revii cu prima ocazie cand mai ai timp.important este ca atunci cand plecam intro calatorie sa avem ganduri bune si sa ne verificam daca nu am uitat ceva sau daca am facut toate rezervarile.
Calatoriile sunt de mai multe feluri si le putem imparti in calatorii in interes de serviciu,calatorii de placere,calatorii la diverse evenimente familiare placute sau mai putin placute,calatorii de busines,calatoriile de vacanta si concediu precum si calatoriile neasteptate. O calatorie poate sa fie si echivalenta si cu o vacanta mai ales pentru cei cu spirit de aventura si dornici de senzatii tari.Acuma nu se mai tine acel "jurnal de calatoriie" cum era pe timpuri unde iti notai impresiile intro agenda sau intrun carnetel special ci astazi locul jurnalului de calatorie este asaltat de gadgeturi de ultima generatie unde nu numai impresiile ci pur si simplu duci cu tine intro inregistrare audio-video tot ceea ce te-a impresionat,depasind asfel chiar si clasicele aparate de fotografiat.
Multi cand aud de calatoriile cu avionul se sperie si zic: "  -Vai,dar este foarte scump cu avionul! " nestiind de fapt adevarul iar daca o sa acceseze siteul http://www.bileteavion.ro o sa fie surprinsi de faptul ca s-au inselat in privinta preturilor cu avionul.
Dar sa vedem ce ste cu acest site care vinde bilete de avion. Siteul http://www.bileteavion.ro apartine de Agentia Terminal 1 Travel infiintat in 2005 iar intre timp ajuns pe primulloc in vanzarea biletelor de avion prin intermediul siteului,agentia fiind membra ANAT si agent acreditat IATA.
 Bileteavion.ro va pune la dispozitie toate informatiile legate de calatoria planificata (preturile actualizate la zi in functie de perioada de sedere la destinatie, orar de zbor, harta aeroporturilor, detalii de calatorie si alte informatii utile legate de calatorie) pentru a alege cea mai buna oferta !  Aici va sunt asigarate drepturile dumneavoastra ce decurg din tratatele internationale cum ar fi Regulamentul 261/2004 si Conventia de la Montreal.
Iata trei exemple de calatorie in Europa la pretul de 198 de euro cu avionul in Amsterdam, Barcelona, si Bruxelles cu plecare din Bucuresti. Veti gasi pe site sectiunea de Bilete de avion ieftine unde va puteti achizitiona la celmai mic pret de pe piata bilete de avion atat in tara cat si-n strainatate.

Ca sa vedeti imaginea de mai sus si anume Dubaiul trebuie sa plateti cu avionul un bilet de 298 euro
Daor accesand siteul veti putea sa descoperiti toate ofertele de preturi si destinatiile de calatorie precum si multe alte informatii ca v-ar interesa.
Va doresc calatorie placuta!Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.