Nou de la Oriflame

O sa vi se para ciudat faptul ca abordez acest subiect si anume produse de infrumuseteare de la Oriflame,insa eu cred ca si barbatii trebuie sa stie cate ceva despre felul cum prietenele,sotiile voastre devin frumoase.La ce ne trebuie asta? Simplu,cel mai bun mptiv este acele ca te ajuta in primul rand ca sa stii ce cadou poti sa alegii cu o anumita ocazie,aniversare,nunta,etc.Cred ca stii ca atunci cand nu stii ce cadou sa-i oferii in afara de flori produsele de infrumusetare sunt cele mai potrivite pentru asfel de cadou si ocazii.
Cei de la Oriflame au lansat o noua gama de produse intitulata "The ONE Collective " si cuprinde trei game  de produse :
  1. Frumusete de zi cu zi,
  2. Mega Impact,
  3. Ultra Rezistenta.
FRUUSETE DE ZII CU ZI - este gama de produse care cuprinde tot ce ai nevoie pentru folosul tau zilnic de infrumusetare si care iti va transforma rutina de machiaj zilnica intrun ritual simplu de urmat.

MEGA IMPACT - te ajuta sa lasi o impresie puternica si sa fii mai increzatoare in tine si sa te pui in valoare daca vrei sa atragi atentia sau sa fii in centrul atentiei la un eveniment sau la o petrecere.


ULTRA REZISTENTA - este gama de produse cea mai indragita zic eu, deoarece aceste produse nu necesita reaplicare toata ziua,deci o sa aveti mai mult timp pentru dumneavoastra.

Astea ar fi motivele pentru care as dori sa primesc setul de la Oriflame,o sa-i fac un cadou neasteptat sotiei mele.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.