Cum sa fii BuzzStore

Iata cum internetul ne ofera posibilitatea sa primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii din toate domeniile si cel mai important este ca parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii. Asfel a aparut comunitatea BuzzStore ,o comunitate de lideri de opinie numiti si (BUZZeri)   a caror parere conteaza atat pentru cei cu care intram in contact zi de zi in mod direct sau prin retelele de socializare – prieteni, colegi, familie , cat si pentru dezvoltatori de noi produse si servicii.
Cei care isi petrec majoritatea timpului pe siteuri de socializare si tin permanent  legatura cu prietenii,cunostinte si rude prin intermediul internetului au acum posibilitatea sa fie lideri  de opinie in grupul sau si sa isi exprime parerea despre produsele primite in premiere spre testare de ei.
Cum functioneaza comunitaea BuzzStore? Simplu cu tripleta : Test, Like, Share.

Ca sa primesti spre testare produse trebuie sa iti deschizi un cont pe BuzzStore.ro cu datele de identificare exacte caci asfel poti primi produsele spre testare.

Ai fost selectionat in echipa de testare pentru un anume produs sau serviciu si ai primit acasa coletul BUZZStore. Impartaseste pe pagina campaniei (web, Facebook sau Youtube) momentul in care ai desfacut coletul (poze, filmulete, impresii).
Daca produsele iti plac sau nu spuneti parerea ta pe paginile de socializare prin filmulete,fotografii si scris.

Ti-au placut produsele testate? Spune-o si prietenilor si colegilor tai, fie in mod direct, fie prin retelele sociale in care esti activ sau pe blogul personal. Adica, BUZZ :)
Multe din campaniile la care esti invitat sa iei parte iti vor pune la dispozitie si mostre spre a le oferi prietenilor dar si informatii interesante pe care sa le impartasesti cu acestia. Ofera aceste mostre prietenilor/ colegilor spre testare, apoi discutati impreuna despre impresiile lor privind utilizarea produsului, fara a uita sa mentionezi ca esti BUZZer.
Nu incerca sa le influentezi opinia atunci cand faci BUZZ! Parerea lor este la fel de importanta, asa ca te rugam sa ne trimiti fotografii de la intalnirea cu prietenii in care le oferi mostrele, filmulete si impresii culese de la acestia.
Si, nu uita, aceste postari iti pot aduce si mai multe puncte de BUZZ.
Cu cat acumulezi mai multe puncte ai mai multe sanse sa urci in clasament si sa beneficiezi de cat mai multe produse spre testare.
Iata acesta este linkul meu personal de BuzzStore : http://buzzers.ro/invite/fde7b228612a20c9090306ce64381c86, va rog sa-l accesati si sa va inscrieti in aceasta comunitate caci veti avea numai de castigat.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.