Tableta cea de toate zilele

Buna intrebare, la ce am folosi o tableta Samsung Galaxy Tab 4? In primul rand daca nu ai acea tableta ai face tot posibilul ca sa faci rost de una cumparando ori castigando la vreun concurs, exemplu acesta de pe Blogal initiative iar daca o ai in primul rand fara modestie te-ai lauda cu ea la prieteni,rude ori la cei ce te invidiaza si iti poarta pica. Ei sper ca nu o sa luati in serios acest aspect din urma, ca nu este frumos si bine dar va asigur ca ar fi cu adevarat lauda cu aceasta tableta si chiar merita aceasta lauda.
Aici se mai pune problema si de varsta aceluia care o foloseste iar in continuare o sa analizez pe varste utilizarea tabletei Samsung Galaxy TAB 4 si o sa incep cum este si firesc cu copilaria si desigur copii. Va asigur ca acestia cel mai mult, in proportie de 99% o folosesc pentru jocuri si cei mai mari si pentru a naviga pe Facebook si internet. Am facut un sondaj printe rude, prieteni, vecini in legatura cu utilizarea tabletei. La sondaj au fost chestionzte persoane cu varsta cuprinsa intre 4 si 77 ani iar raspunsurile sunt oarecum foarte complexe.

Ca o trasatura generala a acestui sondaj aproape de 100% ar folosi tableta pentru a se juca pe internet ori jocuri descarcate si cum zicea baiatul meu de 7 ani "fiecare are un joc care ii place" si ar naviga pe internet pentru diferite scopuri, cautari de retete de tratamente naturale, retete de gatit. Dat fiind ca tableta se poate folosi si cu o cartela de telefon gsm aceasta utilitate ar fi cel mai des folosita precum un smartfon.
   Revenind la varstele persoanelor care ar folosi tableta, tineretul si oamenii maturi au cele mai diverse intrebuintari ale tabletei pornind de la citirea corespondentei electronice, crearea de documente, folosirea ca si aparat foto cu camera de 3MP camera din spate si aceea de 1,3MP camera frontala, folosirea WI-FI care functioneaza foarte bine, bluetooth smart ready de asemenea este si acesta des folosit.
Iar persoanele mai in varsta pot sa zic ca ar fi foarte incantate sa o foloseasca ca si telefon si ceea ce m-a surprins oarecum ca ar folosio si pentru jocuri.
Tin sa mentionez ca sondajul este facut de catre mine si nu ampretentia de a fi unul profesional dar original cu siguranta.
In concluzie pot sa spun ca in urma sondajului tableta ar fi foarte bine utilizata iar aceasta va zic deoarece acei care au participat la sondaj au avut ocazia chiar sa foloseasca aceasta tableta si au fost foarte incantati de aspectul, modul facil de utilizare si felul foarte bun in care functioneaza. Cu siguranta Samsung Galaxy Tab 4 este un gadget foarte util si indragit si foarte fiabil avand o usurinta in exploatare atat de catre copii cat si de cei mai in varsta si eu va recomand acest produs ca sa-l aveti in posesia dumneavoastră.


Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.