Cum sa mutati o masina de spalat

O masina de spalat este o piesa grea, voluminoasa si care necesita prudenta si cunostinte pentru a fi transportata in conditii adecvate. Fara masuri de precautie adecvate atunci cand va ocupati de mutarea masinii de spalat, ati putea sa o deteriorati, provocand un prejudiciu grav, uneori chiar fara posibilitatea repararii.

Cel mai bun mod de a muta o masina de spalat de la o locuinta la alta este sa folositi ambalajale originale cu care a fost livrata masina de spalat sau sa solicitati ajutorul unei firme de transport mobila pentru a nu exista niciun fel de daune. In cazul în care acest lucru este posibil, cititi recomandarile despre cum ar trebui sa se faca acest lucru din manualul de instructiuni al masinii de spalat.In realitate, majoritatea oamenilor nu mai au acces la ambalajul original, astfel ca mutarea masinii de spalat in conditii de siguranta sta sub un mare semn de intrebare.

Prima etapa: pregatirea masinii de spalat pentru mutare


Dupa ce ati deconectat masina de spalat de la instalatiile sanitare, este nevoie sa  scapati de toata apa asa ca fixati tubul de evacuare. Daca sariti peste acest pas, apa aceasta se va varsa in mod inevitabil peste tot pe podea, precum si pe picioarele celor care muta masina de spalat. Chiar daca masina de spalat pompeaza apa dupa fiecare utilizare, exista intotdeauna cel putin jumatate de litru care necesita furtunul de evucuare pentru a fi inlaturata. De asemenea, nu trebuie sa uitati ca masina de spalat trebuie deconectata de la orice sursa de energie electrica inainte de a incepe orice activitati de mutare. Incercati sa protejati cat mai mult cablurile, folosind clipurile prevazute in spatele masinii de spalat. La fel trebuie sa procedati si cu furtunul. Folositi o banda adeziva puternica pentru a le fixa daca masina de spalat nu este prevazuta cu clipuri.

A doua etapa: mutarea masinii de spalat

Masina de spalat, recomandam sa o pastrati in pozitie vertical pe tot parcursul procesului de transport. Daca mutarea masinii de spalat se realizeaza intr-o duba de dimensiuni mici si nu este posibila pastrarea in pozitia recomandata, asezati-o pe partea din spate. In cazul in care aceasta este modul in care va fi transportata, este de doua ori important sa se fi scurs cat mai multa apa posibil (asa cum am aratat în sectiunea de mai sus). Acest lucru se datoreaza faptului ca apa poate rula in interiorul masinii de spalat si intra in piesele electrice, provocand prejudicii materiale. Mai multe informatii despre cum sa muti diverse obiecte de mobila am gasit pe acest site http://mutaremobilabucuresti.com/mutare-mobila/.

Nu este recomandata mutarea masinii de spalat fara ambalare prealabila, chiar daca sunt voci de la care veti auzi ca acest lucru este posibil. Cereti mai multe sfaturi despre asta unei firmei de transport. Ei fac asta in fiecare zi si stiu absolut totul despre mutari. Unele firme va ofera chiar si servicii de ambalare contra unui cost.Odata ce procesul de mutare a masinii de spalat a fost incheiat cu succes, fiti atenti la prima utilizare si asigurati-va ca totul este in regula.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe