Anvelope la super preturi in IasiOmul harnic isi face iarna car si vara sanie. Asa trebuie sa ne gandim si noi la perioada ce urmeaza. Toata lumea poate sa isi cumpere anvelope iarna, cand vor fi foarte scumpe. Doar cei organizati si foarte cumpatati vor stii ca daca cumpara de acum vor economisi si vor fi pregatiti pentru orice vreme vine. Oricum nu se stie niciodata ce ne poate aduce ziua de maine, mai ales de cand vremea este mai schimbatoare decat am fi crezut si mai surprinzatoare.

Majoritatea magazinelor de profil abia acum incep sa introduca anvelope de iarna, insa nu le veti gasi la preturi foarte bune pentru ca nu sunt interesati inca sa vanda anvelope. Stiu ca vor putea sa se bucure de profit atunci cand toti vor fi disperati sa cumpere anvelope de iarna, pentru ca ii vor lua prin surprindere. Anvelope la preturi bune in Iasi gasiti in magazinele care se gandesc sa rasplateasca cumpatarea clientilor, cum este Selgros. La fel le gasiti la orice magazin Selgros din tara.

Acum, tot ce mai trebuie sa va preocupe este alegerea dintre anvelope all season sau chiar anvelope de iarna. Ambele incep de la preturi foarte avantajoase in perioada 3-16 septembrie. Dupa aceea vor aparea alte oferte. Acum, in oferta sunt anvelopele Debica. Este o marca foarte apreciata si care nu a dezamagit de foarte multi ani. Are un raport calitate/pret foarte bun.

Legat de domeniul auto, la Selgros Iasi gasi si alte o multime de oferte. Fie ca este vorba despre jante, compresoare, uleiuri, baterii, curatitoare cu presiune sau accesorii si cosmetice auto. Toate acestea le gasiti in cataloagele Selgros la sectiunea destinata domeniului auto.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

Arhiva blog