Sanatatea in anotimpul "vacanta"

Ne aflam in frumosul si magnificul anotimp de vara.Acum ne degajam de haine cat  si de grijile cotidiene si mergem in vacanta la munte ori la mare si ne bucuram si suntem fericiti daca suntem sanatosi,daca nu ne doare nimica ori daca nu suntem afectati de ceva nedorit sau neprevazut. Dar daca se intampla ceva nedorit precum contactarea unei raceli de vara,sau facem insolatie ori ne apar pete de la soare? Atunci vom apela la persoane specializate din instituti sau unitati specializate ca sa putem sa ne bucuram in continuare de vara.

Din fericire exista unitati medicale specializate care ofera servicii din toate domeniile de sanatate la preturi de vara si cu specialisti foarte buni. O astfel de unitate medicala este clinica privata Hilmi Medical Center care prin cele 10 cabinete medicale ofera o varietate de specializari si o gama bogata de analize de laborator cele mai cautate fiind cabinetele de dermatologie si ginecologie. Hilmi Medical Center a devenit partener Acibadem Hospitals Group, cel mai mare si mai apreciat furnizor de servicii de sanatate din Turcia si in prezent al doilea mare grup de sanatate la nivel mondial.

Fiind in concediu avem mai mult timp liber si cu aceasta ocazie putem sa ne facem si un set complet de analize medicale asfel incat sa vedem cum stam cu sanatatea si sa nu avem surprize mai tarziu.Tot acuma trebuie sa avem grija de sanatatea noastra facand mai mult sport si miscare,sa mancam pe cat se poate mai sanatos si sa ne bucuram de vacanta ori concediu.
Pe siteul  hilmi.ro o sa gasiti in sectiunea Informatii medicale despre boli in ordinea alfabetica si asfel va puteti documenta despre ceva ce va deranjeaza.De asemenea tot aici aveti posibilitatea sa vi se faca o consultatie online in specialitatile de ginecologie si dermatologie si nu numai.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.