Made in Romania totul pentru casa voastra

Suntem romani si ne-am nascut in frumoasa tara Romania. In perioada interbelica era cunoscuta ca granarul Europei deoarece din Baragan se face  grau cat pentru toata Europa.In intreaga lume sunt raspanditi romani care au reusit sa duca cu demnitate mai departe obiceiurile si datinile romanesti. Inainte de 1989 Romania era cunoscuta in strainatate ca fiind o tara a copiilor orfanii,a opresiuni si represiunii regimului dictatorial iar dupa ca fiind o tara de tigani renume facut arhicunoscut de aceasta etnie si care s-a asociat cu numele de roman.
 Romania este o tara care are potential in toate domeniile economice de activitate  iar cumparand produse fabricate la noi in tara facem un bine economiei romanesti cat si romanilor.Este oare adevarat?
Da,este adevarat pentruca se creaza locuri de munca fiindca banii ajung tot la romani.S-au uitat multe meserii traditionale precum olaritul,tamplaria in lemn,fieraria care aduceau romanilor foarte multe lucruri bune. Astazi suntem invadati de chinezarii si produse de tot felul din lume care sunt de multe ori indoielnice atat ca materiale cat si ca produs in sine.Si totusi romanul produce mobilier de caliatate,panza si covoare de calitate,produse din sticla facute  cu tehnologii moderne in fabrici moderne.
Sunt multi romani care inca din fericire se simt si traiesc romaneste cu produse fabricate in Romania si asfel isi amennajeaza casa cu asfel de produse.Cele mai frumoase decoratiuni le gasiti doar aici in Romania si straini sunt foarte interesati de acestea insa prea putin stim sa profitam de aceasta din punct de vedere economic.Sa nu ne uitam traditiile si sa nu uitam ca suntem romani deoarece in planul general de globarizare riscam sa ne pierdem ca natie si ca neam.
Made in Romania este acuma si o firma dar mai mult ca sa ne recapatam renumele ca si brand trebuie sa ne iubim mai mult tara si sa fim mai buni si sa recitim cartea de istorie caci numai asa o sa putem sa ne recapat adevarata valoare a romanilor.Cel mai rau este faptul ca insasi romanii nu mai apreciaza propria lor tara iar faptul ca datorita conditiilor grele economice au migrat in strainatate si de celemai multe ori uita ca sunt romani si fac tot felul de fapte nedemne si asfel aduc un grav prejudiciu de imagine romanului si Romaniei in general.Nu generalizez caci sunt si romani care traiesc in toata colturile lumii si se mandresc cu faptul ca sunt romani si prin produsele originale Made in Romania,prin comportament si ingeniozitate fac cinste tarii lor si aduc numai aprecieri si respect pentru tara.
Sunt multe lucruri cu care sa se mandreasca romanii si cu care sa isi amenajeze casele lor cat si ale prietenilor si pornim de la bucatarie,dormitor,baie si articolele pentru masa cum ar fi cani si portelanuri,ceramica recunoscuta in toata lumea.
Sa mergeti in orasul dumneavoastra cand sunt manifestari in care se prezinta arta si mestesugurile romanesti si o sa fiti sigur impresionat de ce o sa vedeti acolo,lucruri si obiecte cu care ne mandrim artizanaturi si ceramica,masti populare si mobilier vechi de buna calitate cu care romanii daca ar stii sa le promoveze in strainatate sunt sigur ca o sa devina si elemente pentru decorarea caselor strainilor.Putem sa ne mandrim cu mobila noastra de calitate,lenjeriile de calitate si toata gama de textile care oricum este recunoscuta in afara,elementele de decor interior si exterior si altele.
Desigur ca toate produsele sunt facute si adaptate si modernizate in asa fel incat sa nu se piarda rusticul si originalul si cu care sa poate sa se modernizeze si mobilizeze o casa frumoasa si rustica dar si moderna si functionala.
Made Romania sa facem in asa fel incat sa nu ne fie rusine ci daca nu putem sa facem ceva care sa aduca bunastare tare si buna imagine cel putin sa nu stricam imaginea aceasta care este acuma si sa nu o inrautatim mai mult.
Vizitand siteul Made Romania o sa gasiti tot ceea ce aveti nevoie pentru a va decora si mobila locuinta dumneavoastra in stil romanesc traditional si original cu tot felul de articole de calitate.Spor la lucru va daruiesc!

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.