Sanatate cu produse de la Himalaya

Cand vine vorba de sanatate toate lumea pe buna dreptate este preocupata sa faca totul asfel incat sa isi mentina sanatatea ori sa si-o recupereze atunci camd este bolnav. Dupa cum am observat este acuma si nu numai acuma ci dainuie mai demult competitia dintre produsele alopate si cele care se zice ca sunt naturale,homeopate li se mai spune. Concluzia la care am ajuns este ca nu trebuie sa fim radicali in ceea ce priveste folosirea atat a medicamentelor alopate cat si a celor homeopate deoarece sunt bune si unele si alte caci fiecare organism este unic si reactioneaza in felul sau atat la medicamentele naturale cat si alopate sau de sinteza.Am ajuns la aceasta concluzia in urma folosirii ambelor medicamente si chiar combinate au avut un efect chiar benefic pentru mine.
Astazi piata este invadata de produse bio,naturale,homeopate si cu alte denumiri iar unele dintre ele sunt contrafacute si ne pot face rau sanatatii. Au vazut ca lumea este atrasa mai mult de produle naturale ce si-au zis "hai sa facem o afacere si noi ca lumea este interesata" de asfel de produse.

Eu folosesc  prosuse homeopate produse doar de cateva firme recunoscute pe piata romaneasca cat si straina printre care si produle de la Himalaya . Folosesc in sezonul rece un produs foarte indicat pentru copii care la intatreste imunitatea si ii apara de gripa si raceala si anume Septilin sirop  atat in mod preventiv cat si ca medicament.Ce este bine la acest sirop este faptul ca se poate administra la copii de la varste foarte mici chiar de la sase luni,nu are contraindicatii si este foarte eficient in tratamentul gripei si a racelii .
Septilim sirop are in componenta sa urmatoarele ingrediente :
  • Balsamodendron mukul - proprietati imunomodulatoare si antiinflamatoare '
  •  Tinospora cordifolia (Guduchi) - proprietati antibacteriene, antipiretice, analgezice  '
  •   Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) - actiune antiinflamatoare, antioxidanta si expectoranta.
Eu am folosit Liv 52 mai demult si pot sa va spun ca a avut efecte benefice asupra ficatului meu iar la nevoie voi folosi cu incredere acest produs.
In concluzie produsele de la Himalaya sunt de calitate si naturale si sunt bune de consumat atat in mod preventiv cat si ca medicament.
Un PS ar fi faptul urmator si anume era foarte indicat ca cei de la Himalaya  sa ne fi facut la toti bloggerii participanti la aceasta campanie un mic pachetel cadou cu unele produse ale dumnealor deoarece banuiesc ca sunt unii bloggeri care nu au folosit produsele lor si nu au inspiratie sau nu pot sa scrie despre un produs ce nu l-au folosit. Nu este tarziu nici acuma sa o faca caci bloggerii le fac o reclama excelenta produselor dumnealor.Asteptam un raspuns poate?        

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.