Un om informat este greu de manipulat

In zilele de astazi media ne ocupa o mare parte din timpul nostru,si cand am spus media ma refer la toate tipurile de mijloace de informare in masa,presa scrisa,audio si tv cat si internetul. Si asfel ne plangem ca nu ne ajunge timpul cand noi de fapt il irosim in fata televizorului,a calculatorului navigand pe internet.

De multe ori auzim si expresia "ca televizorul si calculatorul ne fac rau si ca sunt nocive pentru sanatatea noastra" ,in mare parte asa este daca insa se face abuz de acestea. Cand sunt folosite cu cumpatare si mai ales daca evitam excesul,televizorul cat si calculatorul nu ne fac rau ci dimpotriva ne ajuta in activitatile noastre zilnice. Si anume cum pot sa ne ajute si sa nu ne faca rau,iata de exemplu daca ne facem un program strict cu cat timp afectam acestora si sa respectam acel program,simplu dar depinde de vointa noastra ca sa fie si usor.

De exemplu daca  vrei sa fii la curent cu ce se intampla in tara si-n lume este foarte simplu pentru cei ce au internet deoarece iti alegi cel mai bun site de stiri,apoi te conctezi la RSS sau si asfel ai stirile direct la tine in calculator pe categoriile si in timp real. Un asfel de site foarte bun in materie de stiri si noutati din toate domeniile este siteul mondonews.ro ,foarte bun in materie si realizat cu profesionalism. De aici eu ma informez zilnic despre stirile si noutatile de care sunt interesat si anume:
  • stiinta,
  • economie,
  • auto,
  • meteo,
  • sanatate si social.
Iata de exemplu am ales o stire in care ni se spune cat cheltuiesc romanii cu cumparaturile online si anume ca jumatate din cei care fac asfel de cumparaturi nu cheltuiesc mai mult de 100 de euro pentru cel mai scump produs sau serviciu achizitionat online.De aici va puteti singuri informa si documenta despre aceasta daca va intereseaza. Pe mine ma intereseaza asfel de stiri deoarece viitorul este comertul on line si este bine ca s fiu cat mai pregatit cand acesta va intra in forta si la noi,fiind obligati si de noile cerinte mondiale,desigur.

Deci parerea si convingerea mea este ca un om informat este greu de manipulat si este mult mai puternic,ceea ce va doresc sa fiti si dumneavoastra cititorii blogului meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe