Portalul afacerilor textile din Romania

Producatorii,distribuitorii,exportatorii,vanzatorii cat si cumparatorii de produse textile au acuma la dispozitie online o platforma dedicata lor unde pot intrun mediu profesional sa isi dezvolte afacerea din domeniul deoarece aceast portal AfaceriTextile.ro ofera posibilitatea de intalnire intre acestia. Aici gasiti toate produsele din industria textila ce se gasesc pe piata romaneasca si nu numai.
Prin inscrierea firmei dumneavostra in acest portal aveti posibilitatea de a va creste veniturile firmei deoarece portalul Afaceritextile.ro este facut de persoane profesioniste ce va asigura de sucesul promovarii firmei  prin gasirea de noi parteneri de afaceri pentru produsele firmei dumneavoastra.
Portalul este foarte bine realizat si este foarte usor de folosit pe sectiunile ce le are :
  • Cereri-Oferte
  • Catalog companii
  • Catalog produse
  • Inscriere
  • Contact
In sectiunea Cereri-Oferte gasiti anunturi de la producatorii de textile cat si anunturi de la cumparatori precum si de la producatorii de masini si utilaje folosite in industria textila.
La sectiunea Catalog companii gasiti companiile si firmele ce sau inscris pe portal din industria textila atat de producatori cat si vanzatori sau exportatori.
Cea mai bogata si mai consistenta sectiune este Catalog produse unde gasiti toata gama de produse textile prtoduse in Romania ,atat pentru export cat si pentru consumatorii locali.
Inscriere este sectiunea unde va puteti face abonament pe acest portal iar daca va faceti abonamentul pe un an de zile primiti gratuit o tableta+banner+Website.



Despre abonament va pot spune ca este in valoare de 150/3 luni - TVA inclus sau 600 ron/an - TVA inclus - si in care sunt incluse urmatoarele:
  1. realizarea paginii web a firmei dvs in format A4 incluzand textul de prezentare al firmei, a produselor, precum si cateva fotografii
  2.  acestea se vor transmite prin e-mail: suport@afaceritextile.ro,Modele pagini web 
  3.  prezentarea firmei si produselor dvs. 24 h / zi 
  4.  procesarea textului si a fotografiilor, precum si traducerea paginii web in limba engleza 
  5. gazduirea si intretinerea paginii web, precum si alocarea unui spatiu pe server; adresa web a paginii dvs. web va fi: firmadvs.afaceritextile.ro. 
 Publicarea in rubrica Oportunitati de afaceri a propriilor dvs. anunturi de vanzare, cumparare si de colaborare (administratorii portalului isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor cu caracter obscen, imoral, ilegal sau pentru produse/servicii care nu au legatura directa cu industria usoara, indiferent daca aceste anunturi sunt listate de catre abonatii portalului sau gratuit de catre alti vizitatori ai site-ului).Accesul la ofertele listate se face in baza unui nume de utilizator si a unei parole de identificare ca membru, in posesia carora veti intra dupa confirmarea platii abonamentului.Portalul este disponibil si-n alte limbi precum : ungara,italiana,engleza,franceza,rusa si germana ceea ce va confera posibilitatea de a fi vazuti si de afaceristii straini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe