Iarna este ca vara

Din batrani este o vorba si anume ca iarna sa iti faci car si vara sanie si ca iarna sa ai faina,un purcelus prin ograda si lemne pentru caldura si asfel o sa treci iarna cu bine.Adevarul este ca mancare daca nu ai pe moment o mai duci,mai rabzi insa daca nu ai caldura esti terminat si este foarte greu .Iata ca am gasit pe internet o oferta foarte interesanta de a ne incalzi locuintele si cu costuri destul de reduse si anume cu panou radiant ,ce se zice ca este foarte bun si economic.Dar sa vedem principiul de functionare a panourilor radiante. Panourile radiante Heat-x lucreaza pe priincipiul radiatiei de caldura (unde infrarorii) unde conductorul de caldura il constitue fibra de carbon si are un consum redus de energie.Panoul radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata intre 2 si 20 µm.

Cu asfel de panouri radiante Heat-x ai o siguranta crescuta in exploatare fata de sistemele clasice deoarece nu exista riscul aparitiei monoxidului de carbon, scapari de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere.De asemenea prin montarea lor pot fi sa aiba si un aspect decorativ in casa caci se pot monta pe perete, pot deveni foarte usor un tablou decorativ, fie pe tavan unde se poate ingloba in placile de gipscarton sau tavan fals, cea de-a doua varianta fiind de preferat. Panoul se prinde de suportul de zidarie cu ajutorul mijloacelor clasice de genul diblurilor, se leaga printr-un cablu electric la retea, se monteaza un termostat si instalarea este finalizata.

Un lucru este sigur si anume datorita panorilor radiante Heat-x,care iti ofera un confort si un ambiant placut poti sa faci lucruri simle in locuinta ta precum vara si anume sa citesti o carte ori sa te intalnesti cu prietenii la "una mica" ,sau sa joci sah ori table si de ce nu si o septica.

Oricum daca ai caldurica in casa iti mai vin si alte idei pe care poti sa le pui in practica impreuna cu sotia ta sau cu copii si asfel puteti sa petreceti clipe multe bune si placute impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe