Cumparaturi cu avantaj de 3%

Iata ca luna cadourilor a sosit si asta desigur in mod implicit ne "obliga" sa facem cumparaturi si pentru cadouri. Dar cum este ca sa mergi la cumparaturi si sa primesti cadou si 3% din valoarea cumparaturilor,suna bine nu? Iata un exemplu de la Piraeus Bank care a lansat o campanie prin care utilizatorii cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact vor primi 3% inapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la data de 31 ianuarie – 2014, indiferent de locul de unde se fac cumpărpturile (în țară sau în străinătate).

Iata care sunt cele mai imortante avantaje a acestor carduri:
  • zero dobanda la cumparaturi in rate la comerciantii parteneri ai bancii;
  • zero comision de retragere de la orice bancomat din tara sau strainatate;
  • zero taxa de emitere a caedului;
  • 80% reducere la abonamentele Medicover;
  • poti sa-ti alegi PIN-un direct de la bancomatul Piraeus Bank;
  • siguranta sporita a tranzactiilor datorita tehnologiei cip si a serviciului de alerte prin SMS si email;
  •  beneficiezi de asigurare in caz de evenimente neplacute (pierdere involuntara a locului de munca, invaliditate totatla temporara pentru persoanele fizice autorizate, deces din imbolnavire sau accident);
   Caracteristici:
Valabilitate international,Card embosat cu cip,Moneda: RON,Valabilitate card: 2 ani,Valoare limita credit: pana la 4 venituri nete lunare
 
 Inca ceva,orice persoana care acceseaza microsite-ul  cardulcupromotii.ro, la completarea unui formular de participare, intră automat în cursa pentru câștigarea unui smartphone Nokia Lumia 925.

In conluzie bucuria la cumparaturi insemna pentru mine in primul rand un avantaj financiar,siguranta in tranzactiile cu banii, bucuria facuta celor dragii prin cumparaturile destinate lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe