Shopping auto online la AutoHut

Cei care conduc o masina mai veche si chiar mai noua sunt pusi in fata faptului de a cauta o piesa sau o componenta auto pentru masina lor deoarece drumurile si conditiile de condus in Romania sunt foarte proaste si duc la stricarea masinilor inevitabil.
Online au aparut o multime de situri de vanzari piese auto insa cel mai bun mi sa parut a fi magzinul de piese auto online AutoHut.
Ce ofera magazinul clientilor sai? Asa cum ne marturisesc ei insasi in primul rand fondatorii acestui magazin au fost ei la randul lor clienti deci stiu ce vor si cum sa fie tratati clientii,apoi profesionalism, promptitudine, siguranta, garantia produselor si nu in cele din urma un pret corect. Apoi va vor oferii siguranta livrarii rapide, in 24 ore si dreptul tau, prin lege, la retur in 10 zile, toate piesele sunt noi si beneficiaza de garantia producatorului, avem promotii pentru toate marcile auto si pentru majoritatea pieselor.

Ce asteptari au cei de la AutuHut de la clientii lor ?Asa cum marturisesc ei : "Ne asteptam sa fim provocati, dovedindu-ne astfel aptitudinile pentru ca doar asa putem castiga increderea voastra !
Ne asteptam sa ne criticati atunci cand este nevoie, pentru ca doar asa ne putem imbunatatii serviciile !
Si nu in ultimul rand, ne asteptam sa oferim tot ceea ce ne dorim noi sa primim !"


Alte avantaje sunt : ofera posibilitatea de a compara preturile in online si de face o comanda rapida fara inregistrare, ofera garantie pentru produsele comercializate, are stoc de peste 200.000 de piese pentru orice marca de masina si ofera livrare gratuita pentru comenzi peste 399 lei.
Mie mi-a placut pe site modul lor de organizare al siteului pe marca de masina,an de fabricatie si  dupa modelpoti sa faci comanda unei piese si asta te ajuta foarte mult in alegerea facuta.
Beneficiaza de marca Trusted.ro ca fiind un magazinde incredere si asta se poate verifica direct pe site.

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Despre mine

Fotografia mea

Sunt un simplu om si atat, nici frumos si nici urat si as vrea sa cunosc oamenii noi.