Spectacolul cu actori se face

Din ce in ce mai des in presa scrisa ,la radio si la televiziune citim,auzim sau vedem stiri si reportaje cu si despre actorii ajunsi la varsta neputintelor ca sunt singuri si se stin incet in saracie si nepasare.este trist acest adevar dar se pare ca am uitat prea usor,cei mai in varsta, trecutul prea recent dinainte de anul 1989,cand traiam si mai aveam printre singurele sperante de atunci doar teatru si spectacolele cu actorii si oamenii scenelor,foarte indragi pe atunci. Nu este bine sa uitam caci atunci actorii si artistii ne-au facut viata mai usoara,poate de multe uri uitand de ei si de problemele lor ca sa ne faca pe noi sa mai credem in speranta si-n viitor, si ei fiind tot oameni ca si noi si traiai si ei in acele vremuri.
Campania "Artisti pentru artisti" este o initiativa foarte buna si de ce sa nu recunosc chiar necunoscuta in mare parte. In mecanismul de campanie ni se cere sa vorbim de piesele de teatru din orasele noastre, as scrie cu placere dar din pacate cel mai apropiat teatru de mine este la peste 50 de km si ajung foarte rar sau deloc in ultimul timp. Asa este in zonele rurale teatru nu prea ne ocupa locul,nu ne ia din timp dar ce sa facem ca traim asa cum meritam. Singurul "teatru" in foarte multe zone din tara este televizorul si desigur nu se dau decat foarte rar cate o piesa de teatru,caci modernismul cu fesele goale a invadat toate televiziunile,caci fac audienta. Deci sa ne schimbam putin mai mult  viziunea cu televiziunea de acuma si sa punem cultura adevarata la locul ei binemeritat in inimile si-n cultura noastra.
Eu va rog si va indemn ca sa mergeti la teatru, cei ce aveti posibilitatea,caci de acolo va incarcati cu energie si cultura de calitate care va vor ajuta in viata si nu uitati sa va luati si copiii caci tineretul este mai debusolat ca niciodata si nu au repere solide in viata . Indemnatii si-i luati la spectacole si la piesele de teatru cu acesti corifei ai scenelor caci in ultima vreme se sting incet,incet in uitare si nepasare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe