Brandul sursa sigura de succes



In mediul de afaceri se stie ca reclama este sufletul afacerii iar ca sa fim in pas cu realitatea putem sa spunem ca Brand-ul este sufletul afacerilor. Plantavorel, Ciserom si Librariile Alexandria sunt castigatoarele primelor trei editii a concursului “Cel Mai Promitator Brand Romanesc” organizat de agentia de branding Seed Consultants  .
 Acum s-a dat startul celei de a patra editii a concursului si sunt invitate toate firmele care se respecta sa se inscrie in acest concurs unde au numai de castigat. Pe langa un management bun un brand bun face mai bine de jumatate din reusita unei firme .Formularul de inscriere pentru acest concurs il puteti lua de aici.

Cum ne ajuta un brand bun?

 Pentru cei incepatori in afaceri este bine ca sa stie ca in primul rand trebuie sa se informeze inainte de a incepe o afacere dupa care sa faca un plan de afaceri si apoi sa gaseasca un brand pentu afacerea sa. Asfel va evita unele costuri suplimentare la unele neajunsuri cum ar fi :

  • sa nu puna un nume prost si greu de citit sau pronunta ori de memorat al firmei
  • un ambalaj neatragator al produselor firmei;
  • cand nu are un antet,un logo si design pe cartea de vizita;
  • cand nu are un web site.

Daca evitam toate elementele de mai sus atunci cand am ales un brand vom avea de castigat caci brandul te face unic in peisajul economic si iti confera notorietate folosinu-se chiar si de un singur element vizual sau de atitudine.
De serviciile firmei de brand Seed Consultants au beneficiat mai multe firme printer care enumeram Intact Media Grup, Ciserom ,Andu,Vulping, Antena 1 etc.  Seed Consultants se prezinta asfel:

"Suntem pasionati de branding. Imbinam gandirea strategica cu expresia creativa pentru a crea sau revitaliza branduri relevante si valoroase."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe