Hiepermarket cu sau fara site

Este lesne de inteles de ce sa ne adresam intrebarea urmatoare: sunt avantaje sau nu daca un hiprmarket are site sau nu?
In continuare voi incerca sa raspund la aceasta intrebare din punctul meu de vedere la care desigur puteti sa aderati sau nu cu un comentariu sau like.
Din star vreau sa spunca este foarte avantajos ca un hipermarket sa aiba un site deoarece,prin intermediul internetului cumparatorii sau potentialii cumparatori se pot informa direct de la sursa asupra produselor de care sunt interesati,apoi daca site-ul este atragator,usor de utilizat,oferă widgeturi folositoare,nu este aglomerat si iti da posibilitatea sa navighezi usor pe site te atrage atrage de la sine. In alta ordine de idei se formeaza si un bun feedbach intre cumparatori si hipermarket folositor ambelor parti; hipermarketul sondeaza piata si afla despre preferintele consumatorilor iar consumatorii isi pot exprima parerile,confortabil de acasa din fata calculatorului si se castiga timp caci timpul costa bani.
Am vizitat siteul hipermarketului cora  si sincer mi-a lasat o impresie placuta la prima vedere,dinamic(poate prea dinamic uneori), cu o aranjare buna in pagini,bine structurat si atragator ca design.Felicitari administratorilor siteului si ma bucura faptul ca au initiat aceasta campanie impreuna cu BlogalInitiative.ro,ceea ce dovedeste un interes larg in ceea ce priveste opiniile cumparatorilor ori a potentialilor cumparatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe