Sanatate din Natura

Se pare ca stramosii nostrii care traiau sute de ani, stiau niste secrete pe care noi le-am uitat odata cu dezvoltarea tehnologica si cu trecerea timpului, se pare ca am uitat sa pretuim pamantul care ne ocroteste, gazduieste si ne hraneste.
Ceea ce am facut, punand pret pe cantitate, in loc sa punem pret pe calitate. A fost o gresala pe care o vom repara cat de curand, insa ca sa putem face acest lucru este nevoie de intreg suportul dumneavoastra, trebuie sa stiti cu adevarat valorile unui produs ecologic, pentru ca atunci cand ii veti cunoaste valoarea si efectele benefice, veti stii si ce poate face pentru dumneavoastra, un produs la nasterea caruia nu se folosesc substante daunatoare cum ar fi: fertilizatori chimici, substante impotriva daunatorilor, medii poluante, etc.
Natura ne pune la dispozitie zeci, sute, chiar mii de remedii pentru majoritatea afectiunilor de care suferim dar si ingredientele necesare pentru prepararea lor!
Auzim peste tot ca este indicat sa ducem un stil de viata sanatos, sa mancam sanatos, sa avem obiceiuri sanatoase si asa mai departe. Insa in lumea in care traim astazi suntem expusi la zeci de factori nocivi in fiecare zi, cum ar fi: razele (prea puternice) ale soarelui, praful, poluarea cauzata de masini, expunerea la iradiatii cand stam in fata unui monitor sau televizor, stesul la care suntem supusi zilnic, microbi, virusuri, bacterii, fungi, paraziti si asa mai departe.Iata cu ce putem combate aceste efecte nocive,cu produsul 100% natural, 12 Plante.
www.12plante.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe