Întrerupătorul pentru leneşi: aprinzi orice bec din casă cu telefonul mobil

Ti-e prea lene să te ridici din fotoliu pentru a aprinde lumina, sau ai plecat de acasă în grabă şi ai uitat becurile aprinse? Problema se poate rezolva cu un smartphone pe care instalăm o aplicaţie specializată şi montarea unor întrerupătoare inteligente.
Creat de Belkin Wi-Fi Light Switch permite utilizatorilor de telefoane Android să controleze de la distanţă becurile din locuinţă sau la birou. Sistemul presupune instalarea unei aplicaţii Android şi schimbarea vechilor întrerupătoare cu unele inteligente, care pot fi acţionate şi de la distanţă.

Intrerupător cu suport pentru conexiune Wi-FiIntrerupător cu suport pentru conexiune Wi-Fi
Utilizatorii de telefoane iPhone sau tablete iPad au la dispoziţie produsul echivalent numit WeMo Light Switch, ce include o aplicaţie compatibilă cu sistemul iOS 5 sau mai nou. Demonstrată la expoziţia CES 2013, WeMo Light Switch poate gestiona oricâte întrerupătoare avem nevoie, toate fiind ataşate prin
Priză pentru accesorii, care poate fi activată de la distanţăPriză pentru accesorii, care poate fi activată de la distanţă
Atât produsul Wi-Fi Light Switch pentru dispozitive Apple, cât şi produsul WeMo Light Switch pentru telefoane şi tablete cu sistem Android pot fi achiziţionate contra sumei de 49.99 dolari.
conexiune wireless şi incluse în interfaţa aplicaţiei sub forma unor întrerupătoare virtuale.
 SURSA: http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe