STIATI CA.....

-Google de doi ani (2007 si 2008), Google detine suprematia in Fortune 100 Best Companies To Work For?

unul din motivele pentru care angajatii Google isi apreciaza atat de mult compania este atmosfera de “campus studentesc” din sediile companiei? Headcenter-ul Google din Mountain View, California, este vestit pentru facilitatile oferite angajatilor: piscine (cu salvamari!), teren de volei in aer liber, sali de distractie (biliard, jocuri mecanice etc), sali de relaxare (masaj, camere de relaxare etc) , cafenele, frizerii etc. Cele 11 cafenele existente in campusul Google ofera angajatilor mancare gratuita.

Google este compania americana, din domeniul tehnologiei, cu cea mai rapida crestere, conform Forbes?

pentru cele aproximativ 3000 de posturi disponibile in 2007, Google a primit peste 750.000 de CV-uri conform Fortune?

angajatii Google care recomanda un cunoscut pentru un job primesc 2000 $? Singura conditie este ca acesta sa ramana angajat timp de minim 2 luni.

printre miturile care inconjoara Google este si “Google 15″, unde numarul reprezinta greutatea (in pounds, aproximativ 7 kilograme) suplimentara pe care un noogler (nou angajat Google) o capata? Larry Page ar fi declarat ca niciun angajat nu trebuie sa se afle la mai mult de 150 de picioare (aproximativ 45 de metri) de o sursa de hrana.

“Dont`t be Evil” reprezinta motto-ul neoficial al Google? Aceasta expresie le apartine lui Paul Buchheit si Amit Patel si reprezinta angajamentul pe termen lung pe care compania si-l asuma in fata clientilor sai conform caruia profiturile imeditate nu trebuie sa primeze in fata reputatiei si increderii brand-ului pe termen lung. Unele din actiunile Google (cum ar fi cenzura aplicata cautarilor in China) contravin, conform majoritatii opiniilor, acestui motto.

exista un serviciu care va permite sa efectuati cautari Google in mod anonim si fara a fi obligati sa viziualizati reclamele Google? Serviciul, numit Scroogle este gratuit si utilizat de peste 150.000 de oameni zilnic iar creatorul sau promite ca serviciul nu face asocieri intre adresele IP ale utilizatorilor si cautarile lor iar datele sunt sterse saptamanal din servere. Acest serviciu a aparut tocmai datorita criticilor pe care Google le-a primit de-a lungul timpului pentru practicile sale care, sustin acuzatorii, violeaza intimitatea utilizatorilor.

serviciul Street View oferit de Google in Google Maps a fost criticat pentru instantaneele realizate, care cuprind imagini suficient de clare cu cetateni obisnuiti in timpul activitatilor lor zilnice? Kevin Bankston, un avocat american, a fost subiectul unei intamplari hilare cu serviciul Google: o poza cu el fumand a aparut pe Google Maps la cativa ani dupa ce un alt serviciu similar (A9, oferit de AOL, acum inactiv) a facut acelasi lucru. Mai grav pentru respectivul avocat este ca el tinea ascuns de familie faptul ca fuma. Sursa: blog.wired.com

utilizatorii sau realizatorii unor site-uri, blog-uri sau forum-uri obisnuiesc “sa caute” prin Google Maps dupa imagini care infatiseaza situatii ilare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe